آتشپاد علیرضا زبردست، روز شنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه این بسکت به صورت بومی در داخل تولید شده است، افزود: با توجه به خرید تجهیزات و افتتاح ایستگاه آتش نشانی، امسال را میتوان سال آتش نشانی در مدیریت شهری تبریز نامگذاری کرد.
وی با بیان اینکه از آخرین خریداری تجهیزات جامع آتش نشانی بیش از ۱۰ سال میگذرد، اظهار داشت: امسال برای اولین بار ۲۰۰ ست دستگاه تنفسی کامل به همراه ۲۰۰ ست تنفسی یدکی خریداری شده است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز گفت: این دستگاه ها آخرین نوع تکنولوژی دستگاه های تنفسی ساخت کشور آلمان در سال ۲۰۲۲ است که شرایط حمل آن امکان راحتی مانور عملیاتی و چابکی را در آتش نشانان حفظ و آنان را برای اجرای مانور عملیاتی مدت زمان طولانی میسر می کند.
زبردست، ادامه داد: همچنین ۳۰۰ دست لباس مخصوص اطفای حریق به همراه ۳۰۰ کلاه محافظ خریداری و برای استفاده تحویل نیروهای سازمان آتش نشانی شده است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز با بیان اینکه ماشینآلات و تجهیزات موجود مجموعه در ۲ ماه پیش، تنها ۶۰ نیاز سازمان را برآورده میکرد، گفت: برای اولین بار ۶۰ دستگاه بی سیم دیجیتال در راستای تامین تجهیزات ارتباطاتی مورد نیاز سازمان خریداری شده است.
زبردست، با اشاره به انجام ۲ هزار و ۶۰۷ عملیات امداد و نجات و اطفای حریق در نمیه نخست امسال، افزود: یک هزار و ۴۶۰ مورد از این عملیاتها به امداد و نجات و یک هزار و ۱۴۷ مورد نیز برای اطفایحریق مربوط بوده است.
به گزارش ایرنا، بر اساس استانداردهای جهانی برای هر ۵۰ هزار نفر جمعیت باید یک ایستگاه آتش نشانی وجود داشته باشد که بر این اساس کلان شهر ۲ میلیون نفری تبریز نیازمند حدود ۴۰ ایستگاه آتش نشانی است که این رقم اکنون به ۲۲ مورد می رسد.