به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی عیسیزاده روز شنبه در آیین ارتقای دانشکده پرستاری میاندوآب به دانشکده علوم پزشکی افزود: این قانون با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب که از چند سال قبل به مجلس ارایه شده بود و برگرفته از آموزههای دین اسلام و نظر علما و دانشمندان در زمینه حقوق زنان در جامعه اسلامی بوده و در کمیسیون اجتماعی تصویب شده است.
وی با اشاره به تصویب بیش از یک هزار میلیارد ریال اعتبار برای احداث خوابگاه دانشجویی در میاندوآب اظهار کرد: با تصویب دانشگاه فرهنگیان و دانشکده علوم پزشکی در این شهرستان نیاز به وجود خوابگاه دانشجویی در این شهر بیشتر خواهد شد.
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشکده فرهنگیان با ظرفیت پذیرش ۴۰۰ دانشجو و دانشکده علوم پزشکی شهید باکری میاندوآب که خود شامل چهار دانشکده پرستاری، صنایع غذایی، بهداشت و فوریتهای پزشکی، نیاز این شهرستان را به احداث خوابگاه دانشجویی بیشتر کرده است.
وی اضافه کرد: در سال ۱۳۹۰ با پیگیریهای صورت گرفته استارت راهاندازی دانشکده پرستاری میاندوآب زده شد و پس از ۱۰ سال فعالیت در سال گذشته این دانشکده تعطیل شد و راهاندازی دوباره آن که با موانع زیادی مواجه بود، پس از تلاش و پیگیری در سطح وزارتخانه تحقق یافت.
عیسی زاده با اشاره به ثمر نشستن زحمتها و تلاشها در سایه همدلی مسوولان یادآور شد: با ارتقای دانشکده پرستاری میاندوآب به دانشکده علوم پزشکی، تشکیل چارت سازمانی آن را پیگیر خواهم شدکه با پشتیبانی مسوولان آن نیز به نتیجه خواهد رسید.
وی با بیان اینکه همه کارهایی که در جهت توسعه و پیشرفت شهرستان پیگیر شدهایم، بدون استثنا منجر به نتیجه مثبت شدهاست، تاکید کرد: بیمارستان ۳۵۰ تختی جایگزین بیمارستان عباسی میاندوآب با پیگیریهای صورت گرفته و از محل ماده ۲۳، ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته بود که متاسفانه به علت اینکه پروژه زیر نظر وزارت راه و شهرسازی بود، آن اعتبار تخصیص نیافت.
عیسی زاده با بیان اینکه از محل ماده ۲۶ نیز برای این پروژه اعتبار جذب کردیم که نظیر دیگر پروژههای در دست اجرای میاندوآب معجزه بود، گفت: در سال گذشته یک هزار میلیارد تومان برای پروژههای شهرستان اعتبار جذب کردیم.
وی افزود: همچنین ۶۰۰ میلیارد تومان از محل ماده ۲۳ بیمارستان جایگزین بیمارستان عباسی میاندوآب را در صورت واگذاری پروژه به دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی پیگیر خواهیم شد تا تخصیص یابد.
دانشکده پرستاری شهرستان میاندوآب در سال ۱۳۹۱ افتتاح و تا به امروز ۲۱۰ دانشجو در آن پذیرش شده که ۱۵۵ نفر فارغ التحصیل و ۵۵ دانشجو نیز همچنان مشغول به تحصیل هستند.
با موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشکده پرستاری میاندوآب با راه اندازی سه دانشکده دیگر بهداشت، صنایع غذایی و فوریتهای پزشکی به دانشکده علوم پزشکی ارتقا یافت و تا دایر شدن ساختمانی برای این دانشکده، کلاسهای آن در یکی از ساختمانهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب برپا میشود.
میاندوآب دارای ۲ بیمارستان بنامهای عباسی و فاطمهزهرا (س) با بیش از ۳۵۰ تخت فعال است.
میاندوآب با بیش از ۲۸۵ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع است و یکی از شهرهای بلوک درمانی جنوب این استان است.