تهران - ایرنا - رییس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران از برگزاری چهاردهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و نهمین جشنواره آموزش و پژوهش در مدیریت شهری و روستایی خبر داد و گفت: امسال ۲ هزار و ۲۳۷ اثر به این دبیرخانه ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عطاالله رفیعی آتانی عصر شنبه در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا گفت: در سال های گذشته اراده مدیران شهری در خصوص اجرا شدن این پژوهش ها کم رنگ بوده اما در این دوره تلاش داریم این پژوهش ها را عملیاتی کنیم.

به گفته وی، به عنوان مثال در بخش ترافیک، بازیافت پسماند و آلودگی هوا پژوهش هایی بدست آمده که مدیران باید تلاش کنند این طرح ها را عملیاتی شود.

ریس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران با اشاره به برگزاری چهاردهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و نهمین جشنواره آموزش و پژوهش در مدیریت شهری و روستایی، گفت: امسال ۲ هزار و ۲۳۷ اثر به دبیرخانه چهاردهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت ارسال شده است.

وی ادامه داد: در این دوره رتبه نخست با میانگین امتیاز داوری ۹۰، رتبه دوم با میانگین امتیاز داوری ۸۰ و آثار شایسته تقدیر نیز با میانگین امتیاز داوری ۷۰ برگزیده خواهند شد و همچنین از مجموع آثار ارسالی یک هزار و ۴۸ مورد مقاله، ۲۷۷ مورد کتاب، ۲۲۵ مورد پایان‌نامه، ۳۴۸ مورد طرح پژوهشی، ۳۳۹ مورد ایده خلاقانه بوده همچنین ۵۰۴ مورد در حوزه شهرسازی، ۳۲۷ مورد در حوزه اجتماعی فرهنگی، ۳۱۵ مورد خدمات شهری، ۲۵۴ مورد هوشمندسازی، ۲۵۲ مورد مدیریت شهری، ۱۶۸ مورد حوزه زیربنایی، ۱۶۵ مورد حوزه مالی و اقتصادی و ۱۰۹ مورد نیز در حوزه توسعه روستایی بوده است.

رفیعی آتانی با بیان اینکه سه اثر در میان آثار ارسالی بالاترین جایزه جشنواره را در سه حوزه ایمنی و مدیریت بحران، خدمات شهری و مالی و اقتصاد شهری کسب کرده‌ است، گفت: ۱۶ نفر نیز حائز تقدیر در این جشنواره خواهند شد و سلسله نشست‌های تخصصی در ۱۰ نشست تخصصی در این جشنواره با حضور صاحبنظران و متخصصان برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: این جشنواره برترین رویدادی است که پیرامون مدیریت شهری به صورت سالانه برگزار می‌شود، این رویداد در پنج قالب مقاله، کتاب، پایان‌نامه، طرح‌های پژوهشی و ایده‌های خلاقانه آثار افراد را در دبیرخانه اخذ کرده که نهایتا از برگزیدگان تقدیر به عمل خواهد آمد.

رییس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران هدف از برگزاری این جشنواره را گفتمان سازی پیرامون مدیریت شهری و تولید دانش در تراز تهران اعلام کرد و گفت: از سوی دیگر شبکه سازی متخصصان و صاحبنظران و همچنین کشف استعدادهایی که در آینده با ما و یا سایر مراکز پژوهشی همراه خواهند شد که بی‌تردید شناسایی و معرفی پژوهشگران و نوآوران در این جشنواره دنبال خواهد شد همچنین در این جشنواره در ۹ حوزه تخصصی افراد پس از ثبت آثار خود در سامانه پژوهش‌هایشان توسط ۶۵ نفر از اعضای هیات علمی و افراد مراکز پژوهشی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و بیش از ۵۰ سازمان و نهاد تخصصی و پژوهشی با ما همراه هستند.

وی تاکید کرد: مشارکت کنندگان اصلی در این جشنواره شهرداری تهران، سازمان شهرداری‌ها، شورای عالی استان‌ها، شورای شهر تهران و مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران است.