دکتر سوسن درودی روز یکشنبه در حاشیه جشنواره ایده پردازی در حوزه فناوری اطلاعات سلامت به خبرنگاران گفت: این طرح ها عبارتند از ارزیابی غنی سازی آرد با اسید فولیک و آهن در سطح ملی، بررسی وضعیت تغذیه ای گروه های مختلف سنی پس از همه گیری کرونا و بررسی فاکتورهای تغذیه ای بیماری های قلبی و عروقی در ایران.
وی ادامه داد: تمامی این طرح در مراحل پایانی خود است و تا یک ماه دیگر به اتمام خواهد رسید که پس از آن می توان با بررسی داده ها به نتایج دست یافت.
عضو مرکز یونسکو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برای هر یک از این سه طرح بر اساس موضوع، ۸۷ کارخانه در حوزه غنی سازی آرد، سه هزار مبتلای به کرونا و ۹ هزار نفر در موضوع بیماری های قلبی و عروقی مورد تحقیق قرار گرفتند و معیارهای مختلف در آنان بررسی شد.
درودی با بیان این که مرکز یونسکو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پاییز سال گذشته به بهره برداری رسیده است افزود: افزایش پذیرش دانشجو در سطح بینالملل، گسترش همکاری با دانشگاههای کشور عراق و سوییس و برگزاری کنگرههای بینالمللی با موضوع تغذیه سالم از مهمترین اهداف این مرکز است.
مرکز یونسکو دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ۶ عضو هیات علمی، پنج کارشناس، پنج دانشجوی پسا دکتری و یک دانشجوی دکتری تشکیل شده است.