تهران - ایرنا - رئیس سازمان امداد و نجات کشور از ایجاد پست‌های موقت در ۱۰۰ گردنه خطرناک کشور برای پشتیبانی از پایگاه‌های جاده‌ای در طرح امداد زمستانه و مشارکت ۱۳ هزار امدادگر در این طرح خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از جمعیت هلال احمر، مهدی ولی پور با اشاره به آغاز طرح امداد زمستانه از ۲۳ آذر، اظهارداشت: طرح امداد زمستانه مانند سال‌های گذشته برای امدادرسانی در جاده‌های کشور قبل از آغاز فصل زمستان شروع می‌شود.

ولی‌پور با اشاره به فعالیت ۵۷۵ پایگاه ثابت و ۱۰۰ پست موقت در گردنه‌های خطرناک و در طول طرح زمستانه افزود: ۴۶۴ شعبه و دفتر نمایندگی، ۳۰۵ مرکز پشتیبانی امدادی، ۳۲ مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان، ۳۵ مرکز آنست و ۲۲ مرکز امداد هوایی در این طرح شرکت می‌کنند که در مجموع یکهزار و ۵۳۳ مرکز امدادی و پایگاهی را شامل می‌شود.

به گفته رئیس سازمان امداد و نجات کشور، در این طرح بیش از سه هزار و ۵۰۵ خودرو عملیاتی شامل یکهزار و ۶۳ دستگاه آمبولانس، یکهزار و ۲۷۰ خودروی امدادی، ۱۹ اتوبوس امدادی، ۴۵۶ خودروی نجات، ۵۰ خودروی ویژه عملیات، ۱۱ خودروی فرماندهی عملیات، ۴۸۰ موتورسیکلت امدادی، ۱۲۲ موتورلانس و ۱۹ فروند بالگرد شرکت می‌کنند.

ولی‌پور با اشاره به حضور ۱۳ هزار امدادگر، افزود: چهار هزار و ۵۰۰ تیم عملیاتی فعال، ۳۱ تیم واکنش سریع، ۲۲ هزار داوطلب تخصصی امداد و نجات، سه هزار و ۴۰۰ نیروی عملیاتی تخصصی کادر، در این طرح حضور دارند.

وی یک از معضلات امدادرسانی به افراد در راه مانده را نبود علائم و نشانه‌های رانندگی در جاده‌ها و تونل‌ها دانست و افزود: همین مسئله باعث می‌شود تا بسیاری از رانندگانی که در راه مانده‌اند، ندانند در کجا هستند؛ بنابراین نتوانند محل دقیق خود را به ما بگویند و این مسئله باعث کند شدن امدادرسانی می‌شود.

ولی‌پور یکی دیگر از مشکلات پیشرو برای امدادرسانی را خاموش بودن روشنایی جاده‌ها دانست و تاکید کرد که این مشکلات با سازمان‌ها، نهادها و وزارتخانه‌های مربوطه مطرح شده است و به زودی حل می‌شود.