به گزارش خبرنگار ایرنا، تاتینا بالابانف روز یکشنبه در نشست همکاری تجاری و اقتصادی مازندران و روسیه در هتل اکسین آمل افزود: در این جلسه حدود ۴۰ شرکت دانش بنیان از کشور روسیه برای اجرای طرح های مهم اقتصادی و تولیدی در حوزه های فناور در مازندران حضور دارند.
وی خاطر نشان کرد: روسیه در حوزه های نفتی، زغال سنگ، اتوماسیون و طراحی ظرفیت های درخشانی دارد که با همراهی شرکت های بنیان برای انتقال این دانش به مازندران و سرمایه گذاری در این استان آمادگی داریم.
مسوول گروه تجاری B۲B مازندران و روسیه با بیان این که روابط ایران و روسیه در حوزه های مختلف راهبردی و ناگسستنی است، ادامه داد: هیات تجاری B۲B آمادگی لازم برای برپایی نمایشگاه دستاوردهای مازندران در مسکو و دیگر شهرهای روسیه را دارد.
وی همچنین گفت: برای انعقاد تفاهم نامه های مهم دوجانبه بین شرکت های دانش بنیان روسیه با بنگاه های اقتصادی مازندران نیز آمادگی لازم وجود دارد.
بالابانف تصریح کرد: مراکز دانشگاهی ایران و روسیه در افزایش تعاملات شرکت های دانش بنیان ۲ کشور نقش غیرقابل انکاری دارد که با برنامه ریزی اصولی برای تحقق این مهم تلاش خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: از امکانات پارک علم و فناوری و استانداری مازندران به عنوان نماینده دولت و فرمانداری آمل برای توسعه روابط بین شرکت های دانش بنیان روسیه و ایران نهایت استفاده را خواهیم برد و از طرف مقابل خواستار همکاری های همه جانبه در این حوزه هستیم.
مسوول گروه تجاری B۲B مازندران و روسیه ادامه داد: ظرفیت اقتصادی مازندران برای اجرای طرح های علمی و اجرایی کشور روسیه در این استان ممتاز و قابل توجه است که تمام قد برای شکوفایی این ظرفیت ها تلاش خواهیم کرد.
به گزارش ایرنا، شرکت های دانش بنیان ایران و روسیه در نشستی تحت عنوان همکاری های تجاری و اقتصادی B۲B ، امروز راه های توسعه همکاری ها را باتوجه به توانمندی های خود با هدف ۱۵۰۰ میلیارد روبل سرمایه گذاری در مازندران بررسی کردند.
مازندران با افزون بر سه میلیون و ۲۸۳ هزار نفر جمعیت و ۲۳ هزار و ۷۵۶ کیلومتر مربع وسعت، در مجموع حدود چهار درصد تولید ناخالص ملی ایران را به خود اختصاص داده که بهره گیری از چنین ظرفیت بسیار مناسب در جهت توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری جدید برای دولت سیزدهم از اهمیت بسزایی برخوردار است.
از سوی دیگر دغدغه های اقتصادی دولت آیتالله رئیسی، انگارههای ویژهای را در مناطق مختلف کشور به وجود آورده و مازندران نیز بهدلیل برخورداری از شرایط خاص اقتصادی و زیرساختی، این روزها نقش خاصی در تحقق برنامه جهش اقتصادی دولت سیزدهم با جذب سرمایه گذار ایفا میکند.
این دیار با مزیتهای فراوان اقتصادی، طبیعی، گردشگری، تجاری و صنعتی در ماههای گذشته با اراده مسوولان ارشد استان و با پهن کردن فرش قرمز زیرپای سرمایه گذاران به عنوان محور رایزنی های فعالان اقتصادی برای سرمایه گذاری جدید تبدیل شده است .
اهمیت این سرمایهگذاریها بیشتر از این حیث مورد توجه است که با توجه به ظرفیت های استان در حوزههای مختلف اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری اعم از انرژی، ارتباطات و مخابرات، صنعت و بازرگانی، کشاورزی و دانشگاهی، فعالان اقتصادی می توانند با سرمایه گذاری های جدید روند توسعه این دیار را هموارتر کنند.قرار گرفتن در مسیر راهبردی، موقعیت ویژهای به مازندران داده و اهمیت و جایگاه سرمایه گذاری جدید از این حیث مورد توجه است که می توان باتوجه به بازارهای هدف صادراتی این تولیدات فرآوری شده را به کشورهای منطقه صادر کرد.