سید احسان عسکری روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیش بینی می شود ظرف حداکثر ۶ ماه تا ۲ سال و نیم آینده این طرح ها به بهره برداری برسند.
وی افزود: طرح پل معلق یاسوج پایتخت طبیعت ایران که به عنوان یکی از بزرگترین طرح های گردشگری جنوب کشور ایفای نقش خواهد داشت در آستانه کلنگ زنی قرار گرفته است.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: برای این طرح پیش بینی می شود، حدود ۲۵۰ میلیارد تومان به قیمت امروز هزینه خواهد شد.
عسکری تاکید کرد: این طرح در کنار مجتمع ورزش های آبی (موج های آبی) می تواند بعد گردشگری را در مناطق سردسیری استان رونق دوچندان ببخشد و علاوه بر افزایش درآمدی که در استان شکل می گیرد موجب شناساندن استان به سایر نقاط کشور می شود.
وی ادامه داد: تاکنون، ۱۲۵ میلیارد تومان به قیمت امروز برای پروژه مجتمع ورزش های آبی (موج های آبی) هزینه شده است.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: همچنین زیباترین رستوران استان حدود یک ماه قبل با حمایت بخش خصوصی به بهره برداری رسید.
عسکری تصریح کرد: این رستوران که در آبشار یاسوج واقع شده است می تواند فازها و زیرساخت های گردشگری را در سطوح بالاتری قرار دهد و موجبات شکوفایی ظرفیت های استان شود.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه دولت کنونی، دولت مردمی است باید مدیران اقتصادی شبانه روز کار کنند زیرا که مشکل جامعه امروز، اقتصاد معیشت و اقتصاد است که همگی نیاز به برنامه ریزی و اجرا هستیم.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: شرایط فعلی اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد در خور مردم و متناسب با منابع استان نیست اما می توان گفت اکنون استان در شرایط جهش اقتصادی قرار دارد.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استانهای فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.
تا پیش از همه گیری کرونا سالانه بیش از یک هزار گردشگر خارجی و سه میلیون گردشگر ایرانی از جاذبه های این استان دیدن می کردند.
کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه، افزون بر ۷۷۰ اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده در کنار جاذبه های مردم شناسی چون پوشش ها و گویش های محلی و آواها و نواهای محلی یکی از مقاصد گردشگری جنوب کشور محسوب می شود.