به گزارش ایرنا لفته میاحی دوشنبه به مناسبت هفته پژوهش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کمیته امداد خوزستان به منظور استفاده از ظرفیت پژوهشی دانشگاه ها در راستای کاهش فقر و محرومیت زدایی که یکی از برنامه های این اداره کل است آماده هرگونه همکاری با مجموعه های علمی است.
وی اظهار داشت: کمیته امداد خوزستان در راستای پیشبرد ماموریت های سازمانی، مساله یابی و حل مسایل این نهاد، از تولید آثار علمی و پژوهشی دانشجویان، طلاب و پژوهشگران برای پیشبرد اهداف این نهاد حمایت میکند.
میاحی از اساتید، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری، طلاب حوزههای علمیه (سطوح معادل کارشناسی ارشد و دکتری) و پژوهشگران خواست در زمینه پژوهشهای مرتبط با فعالیتها و ماموریتهای این نهاد حمایتی اقدام به ارایه درخواست و آثار علمی خود اعم از پایان نامه، رساله، کتاب و مقاله کنند.
مدیر برنامهریزی و پژوهش، کمیته امداد خوزستان افزود: کمیته امداد برنامهها و طرحهای مختلفی برای بهبود شرایط زندگی مددجویان به ویژه در حوزه اشتغال دارد و برای انجام این طرحها و بهبود شرایط در خوزستان دست یاری به سوی پژوهشگران برای تولید آثار علمی و پژوهشی دراز میکند.
میاحی گفت:حمایت از فرزندان مددجویان دانشگاهی، کارآفرین و استعدادهای درخشان به منظور رونق کسبوکارهای نوین و نوآور با بهرهگیری از تخصصهای علمی، تحقیقاتی آموزشی و کاربردی در اولویت برنامههای این نهاد در زمینه توانمندسازی است.
وی بیان کرد: کمیته امداد خوزستان به اساتید و دانشجویان فعال در امر پژوهش، مقالهنویسی کمک خواهد کرد و این گامی تعاملی بین کمیته امداد و دانشگاهیان خواهد بود تا در زمینههای دیگر با تشریک مساعی خدمات خود را گسترش دهند.
هفته پژوهش از ۲۶ آذر ماه آغاز می شود.
در خوزستان ۱۳۰ هزار خانواده زیر پوشش کمیته امداد امام (ره) هستند.