اراک - ایرنا - نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل و توسعه ۲ طرح درمانی شهر اراک اختصاص یافت.

«محمدحسن آصفری» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل بیمارستان زنان و زایمان اراک و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر نیز در راستای تکمیل و تجهیز مرکز دیالیز خیرساز بیمارستان آیت الله خوانساری این شهر اختصاص یافت.

آصفری با اشاره به موافقت مجلس شورای اسلامی با کلیات لایحه معافیت واردات مواد اولیه دارویی از مالیات بر ارزش افزوده، گفت: نمایندگان مردم در خانه ملت کلیات لایحه معافیت واردات مواد اولیه دارویی، شیرخشک و تجهیزات پزشکی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده را تصویب کردند.

وی خاطر نشان کرد: برخی از اطفال یا بیماران خاص علاوه بر دارو برای درمان خود به برخی از مکمل های دارویی هم نیاز دارند که تولید کننده داخلی بنا به دلایلی رغبتی به تولید این محصولات ندارد، زمانی که این مکمل‌ها از خارج وارد می‌شود به چند برابر قیمت واقعی به دست بیماران می رسد که باید در این راستا نیز تدابیر ویژه‌ای اندیشیده شود.

وی ضمن تاکید بر تسریع در تکمیل طرح بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) اراک که در دستور کار ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار دارد، اظهار داشت: از اعتبارات سفر ریاست جمهوری به اراک، مبلغ چهار هزار میلیارد ریال برای تکمیل این مرکز درمانی اختصاص یافته است که تاکنون یک چهارم آن تخصیص و با قول مساعد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مقرر شد مابقی آن نیز در اسرع وقت به حساب دانشگاه علوم پزشکی اراک واریز شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به گفته وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مشکلی برای تجهیز بیمارستان ولیعصر(عج) اراک وجود ندارد و نگرانی اصلی در خصوص زمانبندی اتمام این طرح است.

۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.

۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته‌های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.