تهران- ایرنا- مجمع انتخاباتی کمیته ملی پارالمپیک امروز با انتخاب رییس، نایب رییس و اعضای هیئت اجرایی به پایان رسید، مجمعی که حواشی جذابی داشت.

به گزارش ایرنا، مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک امروز (سه‌شنبه) با حضور سیدحمید سجادی وزیر ورزش و جوانان و محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک، طاهره طاهریان نایب رئیس کمیته ملی المپیک، سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک، کیکاووس سعیدی دبیرکل پیشین کمیته ملی المپیک و برخی روسای فدراسیون‌ها برگزار شد. با شمارش آرای اخذ شده از اعضای حاضر در این مجمع، غفور کارگری با کسب ۳۹ رای از ۵۰ رای اعضای مجمع برای چهار سال به ریاست کمیته ملی پارالمپیک ایران رسید. کوهپایه‌زاده نیز ۱۰ رای کسب کرد و یک رای هم باطله اعلام شد.

برگزاری مجمع انتخاباتی کمیته ملی پارالمپیک با حواشی زیادی همراه بود. بخشی از این حواشی به انتخاب رییس و برخی دیگر نیز به اسامی کاندیدای انتخاباتی در پست‌های مختلف مربوط می‌شد. البته پیش از اعلام اسامی نامزدهای پست ریاست، رسانه‌ها منتظر رقابت سیدمحمد پولادگر و سیدمحمدشروین اسبقیان بودند که با انصراف این ۲ غفور کارگری و جلیل کوهپایه‌زاده مدعی پست ریاست شدند.

محمود خسروی‌وفا پس از انتخاب غفور کارگری به عنوان رییس کمیته ملی پارالمپیک اسم وی را سوژه کرد. خسروی وفا در گذشته بارها خود را کارگر ورزش ایران دانست و از عنوان رییس خودداری کرد.

رییس کمیته ملی المپیک با سوژه کردن فامیلی، منتخب مجمع به شوخی گفت: تعداد زیادِ رای غفور کارگری به خاطر توانمندی وی نبود بلکه نام خانوادگی وی تاثیر زیادی در این انتخاب داشت زیرا من بارها اعلام کرده بودم که کارگر ورزش هستم و مجمع به همین خاطر به او رای خوبی داد. رییس پیشین کمیته ملی پارالمپیک در ادامه برای رییس جدید آرزوی موفقیت کرد.

البته سوژه فامیلی تنها به غفور کارگری منتهی نشد بلکه فامیلی نام وی نیز در خلال اعلام رای برای ناظران مشکل‌ساز شد. بتول مشرف جوادی که مسوول قرائت آرای اعضای مجمع بود بارها نام جلیل کوهپایه‌زاده را به گونه دیگر قرائت کرد. وی در زمان شمارش آراء نام کوهپایه‌زاده را جلیل کوپازاده قرائت کرد. هر چند که این مشکل در میانه شمارش آرا حل شد اما کمکی به پیروزی کوهپایه‌زاده برای رسیدن به مسند ریاست نکرد. تنها جلیل کوهپایه‌زاده نبود که قرائت فامیلی وی برای مشرف جوادی مشکل‌ساز شد بلکه نام سیما لیموچی نیز یکی دیگر از مشکلات بود که جوادی یکبار از آن به عنوان «سیموچی» یاد کرد.

بعد از انتخاب مریم کاظمی‌پور به عنوان نایب رییس، خسروی‌وفا از زحمات سیما لیموچی تقدیر کرد و وی را یکی از سرمایه‌های مدیریتی ورزش ایران دانست.

با انصراف هادی رضایی از پست نایب رییسی، پولادگر به تنها کاندیدای این پست تبدیل شد، اما طبق اساسنامه باید رای‌گیری انجام می‌شد که در این بین ۱۰ رای سفید بود و برخی هم نام هادی رضایی را در برگه‌ رای نوشتند. در یکی از برگه‌ها نیز نام خانم‌ها قید شده بود (رای گیری برای نائب رئیسی مردان بود) که دلیل آن مشخص نشد. یکی از اعضای مجمع نیز نام رضایی و پولادگر را همزمان در برگه رای نوشته بودند.

انصراف ۲ نامزد پست خزانه‌داری موجب تغییر رای‌گیری شد. با پیشنهاد محمود خسروی‌وفا رییس مجمع، رای‌گیری به صورت شفاهی و با بلند کردن دست انجام شد تا مشکلاتِ رای‌گیری در پست نایب رییسی مردان، تکرار نشود. بعد از انتخاب امیر ماندگاری‌فر، خسروی وفا، وی را یکی از سرمایه‌های ورزش و مدیریت کشور دانست.

دیگر شخصیتی که عملکرد وی با تمجید خسروی‌وفا همراه شد رقیه الله‌کرم بود. همچنین در پایان این مجمع از دکتر دهقان تقدیر شد و خسروی‌وفا از این شخصیت به عنوان بیمارستان سیار ورزش پارالمپیکی یاد کرد.

در نهایت و با اعلام آراء اعضای مجمع انتخاباتی محمود خسروی‌وفا بعد از ۲ دهه از ریاست کمیته ملی پارالمپیک کنار رفت و جای خود را به غفور کارگری داد. خسروی‌وفا مطرح‌ترین چهره‌ ورزش پارالمپیکی ایران در جهان است که بارها از سوی کمیته بین‌المللی پارالمپیک مورد تقدیر قرار گرفته است. وی اکنون ریاست کمیته ملی المپیک ایران را بر عهده دارد.