نیویورک – ایرنا- استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل شهادت  «جنی زکارنه» دختر نوجوان فلسطینی را شوکه کننده داسنت و خواستار تحقیق درباره آن شد.

استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل متحد روز سه شنبه به وقت محلی درباره شهادت دختر نوجوان فلسطینی افزود: کشته شدن دختر فلسطینی شوکه کننده است و باید در خصوص آن تحقیق شود کامل شود.

سخنگوی سازمان ملل گفت: یک نمونه دیگر از عواقب این وضعیت و افزایش خشونت برای غیرنظامیان است.

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای بار دیگر از برعهده گرفتن مسئولیت جنایت شانه خالی کرد و شهادت «جنی زکارنه» دختر ۱۵ ساله فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان را «تصادفی و اتفاقی» خواند.

به گزارش ایرنا، ارتش رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه در بیانیه‌ای مدعی شده که «جنی زکارنه» دختر ۱۵ ساله فلسطینی «به طور تصادفی و به دلیل حضور همزمان با تیراندازی به سوی افراد مسلح، به قتل رسید».

این در حالی است که جنی زکارنه دختر ۱۵ ساله فلسطینی با شلیک مستقیم نیروهای رژیم اشغالگر به سر او به شهادت رسید.

امروز شهروندان فلسطینی در جنین و سایر مناطق، حضور پرشوری در مراسم تشییع این شهیده داشتند.

جنی زکارنه دختر نوجوان ۱۵ ساله فلسطینی صبح امروز در شهر جنین به ضرب گلوله نظامیان رژیم اشغالگر به شهادت رسید.

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که «جنی مجدی عسام زکارنه» در حمله صهیونیست‌ها به شهر جنین از ناحیه سر هدف گلوله قرار گرفته و به شهادت رسید.

گروهی از نیروهای ویژه ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز به جنین یورش برده و ۳ فلسطینی تحت تعقیب از جمله ثائر و محمد جهاد حثناوی دو برادر فلسطینی و حسن احمد مرعی را به اسارت گرفتند.

گردان جنین اعلام کرد که در جریان یورش اشغالگران به شهر جنین، مبارزان مقاومت با آنان وارد درگیری مسلحانه شدیدی شدند که طی آن ضربه سختی به صهیونیست‌ها وارد شده و شماری از آن‌ها زخمی شدند.

این دومین بار در طول ماههای اخیر است که ارتش رژیم صهیونیستی آشکارا مسئولیت جنایت خود را برعهده نمی گیرد و آن را متوجه فلسطینی ها می کند.

پیش از این، نظامیان رژیم صهیونیستی شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی - آمریکایی شبکه الجزیره قطر را در جریان پوشش تحولات شهر جنین به ضرب گلوله از فاصله ۱۵۰ متری به شهادت رساندند و از بار مسئولیت آن شانه خالی کردند.

شهادت ابوعاقله نخستین مورد در پرونده سیاه رژیم صهیونیستی در قتل و کشتار خبرنگاران و روزنامه‌نگاران نیست زیرا براساس گزارش رسانه‌های فلسطینی، این رژیم از سال ۲۰۰۰ و آغاز انتفاضه دوم مردم فلسطین تاکنون ۴۵ روزنامه‌نگار را به قتل رسانده است.