یاسوج- ایرنا- مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: نخستین دوره مسابقات کشوری آزاد مهارت آشپزی غذا های سنتی در یاسوج با هدف ترویج و ارتقای فرهنگ مهارت آموزی، تقویت روحیه تعاون برگزار می شود.

سید نورالله هدایت روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا داشت: در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی می دهند و در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند.

وی با بیان اینکه شغل آشپزی از شغل های پرطرفدار دنیای امروز است، افزود: آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است و آشپز فردی است که این هنر را به خوبی دارا می باشد و برای موفق شدن در این کار، آشپز باید علاقه فراوانی به غذا و آشپزی داشته و سرعت عمل خوبی در آن داشته باشد.

مدیرکل آموز فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با توجه به رواج بیش از اندازه مصرف فست فودها در بین خانواده ها و افراد جامعه که در نتیجه استفاده زیاد از این غذاهای پرکالری و پرچرب و عدم تعادل بین انرژی دریافتی و مصرفی، احتمال ابتلای افراد به چاقی، دیابت و بیماریهای قلبی متعاقب آن را افزایش می دهد .

وی ادامه داد: از آنجا که یکی از اصلی ترین مزایای غذای سنتی ایرانی، سالم و مغذی بودن به دلیل استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی است، به همین منظور این استان در نظر دارد جهت ترویج و معرفی غذاهای سالم و پرکالری ، در آذر ماه سال ۱۴۰۱ مسابقات آزاد آشپز غذاهای سنتی را با حمایت کانون انجمنهای صنفی و کارفرمایی آموزشگاههای آزاد استان برگزار کند.

هدایت با اشاره به اهمیت این مسابقات در توسعه و ترویج مهارت آموزی، بیان کرد: مسابقات آزاد مهارت با اتکا بر دانش و تجربیات ارزشمند چندین ساله این سازمان در برگزاری مسابقات و با حمایت و همکاری بخش خصوصی، صنایع، اصناف، اتحادیه ها و بنگاه های آموزشی، برنامه ریزی و به مرحله اجرا در می آید و اولین دوره مسابقات آشپز سنتی در استان با همکاری کانون انجمن های صنفی آموزشگاه های آزاد، آموزشگاه تخصصی و هلتداری نامیکاران و مجتمع غذایی و آکادامی دا برگزار می شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج و ارتقای فرهنگ مهارت آموزی، تقویت روحیه تعاون دانست و تاکید کرد: شناسایی و معرفی افراد ماهر و نخبه در این حرفه به صنایع و بنگاه‌های اقتصادی، ایجاد بستر مناسب به منظور برگزاری رقابت سالم و هدفمند برای رقابت نظام مند در میان صاحبان مهارت و صنعتگران را فراهم می سازد.

وی با بیان اینکه تمام افراد دارای مهارت و صاحبان مشاغل، اتحادیه و اصناف مرتبط به صنایع غذایی می توانند در این مسابقه شرکت نمایند، گفت: علاقمندان به این حرفه می‌توانند در این رویداد مهارتی شرکت نمایند و از جوایز نفیسی که در پایان این رویداد مهارت محور برای نفرات برتر در نظر گرفته شده است برخوردار شوند.

افراد متقاضی می توانند با مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفه ای مستقر در سطح شهرستان های استان و یا ارسال مدارک به لینک: https://splus.ir/joingroup/AEvxmyhcWOL۶TSB۲WhZR۲g پیام رسان سروش ثبت نام نمایند.