اراک - ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: انواع مختلف نان کامل به صورت داوطلبانه توسط ۵۶ نانوایی این استان پخت و عرضه می‌شود.

«غلامرضا ملکی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ۲۰۰ تن آرد ماهانه برای تولید نان کامل در این نانوایی‌ها مصرف می شود که استان مرکزی در زمینه عرضه آرد یارانه‌ای با بیشترین سبوس و به صورت استاندارد و بهداشتی برای مصرف افراد جامعه و پراکنش مناسب این نوع از نان در بیشتر شهرستان‌ها از استان های پیش رو در کشور به شمار می رود.

وی ادامه داد: فیبر سه برابری، املاح و ویتامین‌های بالا از جمله مزایای نان کامل نسبت نان سفید است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی خاطرنشان کرد: مصرف نان کامل به دلیل کاهش خطر بیماری‌هایی از جمله اضافه وزن، چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و بعضی سرطان‌ها افراد را از مصرف سایر مواد دارویی و شیمیایی بی نیاز می کند.

ملکی گفت: یک هزار و ۵۷۲ واحد نانوایی در استان مرکزی وجود دارد و ماهانه حدود ۱۲ هزار تن آرد در این واحدها مصرف می شود.

۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد و یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می‌شود.