به گزارش خبرنگار ایرنا، داریوش امانی روز چهارشنبه در رزمایش زمستانی پلیس راهور کشور، افزود: تعداد نقاط حادثه خیز در جادههای کشور سه هزار و ۲۰۰ نقطه بود که از این تعداد پلیس به ما اعلام کرد یک هزار و ۵۰۰ نقطه اورژانسی است و باید فوری ایمن سازی در آن انجام شود.
به گفته وی، قرار شد اعتبارات لازم در این خصوص اختصاص پیدا کند و تکلیف ما هم این بود که ظرف مدت یک سال و نیم کلیه نقاط را رفع کنیم اما موضوع تخصیص اعتبارات مرتفع نشد ولی حدود ۵۰۰ نقطه را تا پایان سال گذشته رفع کردیم و برای رفع ۳۰۰ نقطه هم تا کنون اقداماتی انجام شده است.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور ادامه داد: هم اکنون از یک هزار و ۵۰۰ نقطه اورژانسی حدود ۷۰۰ نقطه باقیمانده و در مجموع با این وضعیت تخصیص اعتبارات به نظر می رسد که رفع نقاط حادثه خیز حداقل چهار تا پنج سال طول بکشد.
وی در خصوص نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی نیز اظهارداشت: در تفاهمنامهای سه جانبه که میان وزارت راه، وزارت صمت و وزارت نفت منعقد شد بنا شد تا ۱۶۷ هزار دستگاه از ناوگان حمل و نقل عمومی که فرسوده است نوسازی شود.
امانی خسارات ناشی از مرگ هر یک نفر در رویدادهایی همچون حوادث رانندگی را بالغ بر هشت میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این آمار یعنی اینکه هر نفری که کشته شود خسارت هشت میلیارد تومانی به کشور وارد می شود.
وی در خصوص اقدامات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در طرح زمستانه نیز گفت: ۱۲ هزار نفر از نیروهای راهداری به وسیله ۹ هزار و ۶۰۰ دستگاه ماشین و در یک هزار و ۱۵۰ راهدارخانه که تعداد آن سال گذشته تا کنون ۱۰۰ دستگاه افزایش داشته در طرح زمستانه امسال مشارکت دارند همچنین ما امسال موفق شدیم به ازای هر ۲۵ کیلومتر از راههای اصلی یک نمک پاش مکانیکی تامین کنیم.