ساری - ایرنا - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثاگران مازندران گفت که از مجموع ۶۶۷ نخبه شاهد و ایثارگر این استان، ۵۶ نفر عضو هیات علمی دانشگاه‌ها و ۹۸ نفر نیز از مخترعان موفق کشورمان هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید کهنسال روز چهارشنبه در آئین تجلیل از نفرات برتر استارت آپ شاهد و ایثارگر مازندران که در سالن اجتماعات موسسه فرهنگی ورزشی ایثار ساری برگزار شد، افزود: باید شرایطی فراهم شود تا استعداد و ظرفیتی که در جامعه معزز ایثارگر استان وجود دارد، شناسایی و شکوفا شود تا بخشی از دغدغه جامعه ایثارگر بویژه در حوزه اشتغال کاهش یابد.

وی با اشاره به منویات رهبری مبنی بر حمایت از فعالان حوزه دانش بنیان و اشتغال آفرینی، اظهار داشت: معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در رابطه با شناسایی، جذب، هدایت افراد دارای ایده‌های نو با نگاه ایجاد فضای کسب و کارهای جدید برای فرزندان شاهد و ایثارگر تاکید دارد.

وی از اهداف مهم برگزاری رویدادهای استارآپی را در راستای تحقق دیدگاه‌ها و منویات رهبری در راستای حمایت از دانش بنیان ها بویژه در حوزه کارآفرینی عنوان کرد و افزود: هر ساله به منظور شناسایی استعدادها، ظرفیت‌ها و توانمندی جامعه معزز ایثارگری، رویداد استارت آپی ویژه شاهد و ایثارگر با مشارکت بنیاد شهید و پارک علم و فن‌آوری استان برگزار می‌شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، ایده‌های نخبگان را بکر و ناب توصیف کرد و با بیان اینکه این امر منجر به رویداد مطلوبی در سطح جامعه نخبگان شاهد و ایثارگر خواهد شد، از خلاء گفتمان‌سازی با نخبگان بعنوان یک ضعف بزرگ یاد کرد و گفت که بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران می‌تواند در این رابطه نقش تسهیل‌ کننده ایفا کند.

کهنسال تصریح کرد: لازمه دستیابی به رشد و توسعه همه جانبه در گرو استفاده از ظرفیت‌های دانش بنیان بویژه برای نخبگان شاهد است و در همین راستا نیز بحث توانمندسازی و آموزش در دستور کار قرار گرفته تا بتوانیم بستری را ایجاد کنیم تا پل ارتباطی میان نخبگان با نهادهای مختلف باشد ...
وی با بیان اینکه بنیاد شهید در زمینه ایجاد کسب و کار برای نخبگان نقش پشتیبان دارد و اعتقاد داریم که مداومت در پیگیری می‌تواند معجزه کند، گفت: در راستای حمایت از ایده های فناور و خلاق و پرورش ید نخبگان، این نهاد تا سقف ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات با کارمزد چهار درصد پرداخت می‌کند.

این مقام مسئول با اشاره به وجود عزم و اراده در حوزه نخبگان کشوری، گفت: با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته توسط بنیاد شهید، نخبگان از حمایت‌هایی بهره‌مند خواهند شد.

رئیس پارک علم و فن آوری مازندران نیز در سخنانی گفت: ظرفیت‌های بزرگی در استعدادهای علمی نخبگان شاهد و ایثارگر وجود دارد و استارت آپ‌ها آغازی برای زایش تحولات است تا از درون آنان شرکت‌های قدرتمندی خلق شود تا کارآفرینی ایجاد کند.
قربانعلی نعمت‌زاده گفت: ایده‌ها باید به هسته فن‌آور تبدیل شود و هسته‌های فن‌آور می‌توانند شرکت‌های فن آور ایجاد کنند، ما از استارت آپ های شاهد و ایثارگر حمایت می‌کنیم.

برگزاری جشن باشگاه هزارتایی در استارت آپ های شاهد و ایثارگر در کشور
رئیس اداره تشکل های شاهد و ایثارگر گفت: پارک علم و فن آوری پشتوانه خوبی برای استارت آپ های شاهد و ایثارگر است، در صورتی که خودمان بخواهیم.
حسین گنجی‌پور افزود: تا پایان امسال جشن باشگاه هزار تایی را در استارت آپ‌های شاهد و ایثارگر در سطح کشور برگزار خواهیم کرد و تاکنون ۱۳ خانه خلاق نیز در کشور افتتاح و راه‌اندازی شد.
در این آیین علاوه بر تجلیل از فعالان استارت آپ‌های شاهد و ایثارگر مازندران، از ۶ نفر از برگزیدگان این رویداد به نام‌های رضا صادق‌نژاد در زمینه دستگاه کمپوست‌ساز، مهدی کاویانی در بخش کنتور گاز آلتراسونیک، محمدطاهر خطی در امر لباس شبیه‌ساز نیروهای آب بر بدن، پیمان آریایی در زمینه هسته فن‌آور پامیدا ژلاتین، محمد حسین ذکریاپور در بخش سنسور پیش‌بینی سکته قلبی و علی جعفری در زمینه کلینوسات تحقیقاتی که به مرحله کشوری رویداد ملی استارت آپ راه یافتند، با اهدای هدایایی تجلیل شد.