شهرکرد- ایرنا-  استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: سامان‌دهی نمازخانه‌های بین‌راهی نقاط مختلف استان در دستور کار مسوولان دستگاه‌های اجرایی متولی استان قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، غلامعلی حیدری روز چهارشنبه در شورای اقامه نماز و زکات چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: هم‌اکنون وضعیت نمازخانه‌های بین‌راهی در استان مطلوب نیست.

وی تجهیز نمازخانه‌های بین‌راهی استان را ضروری دانست و افزود: تسریع در روند اجرایی برای تکمیل و تجهیز نمازخانه‌های مجتمع‌های بین‌راهی و نظافت به‌موقع آن پس از بهره‌برداری مورد توجه جدی باشد.

دبیر شورای اقامه نماز و مهدویت چهارمحال و بختیاری نیز گفت: خیران مسجدساز برای ساخت و بازسازی ۳۲ مسجد در استان کمک کرده‌اند.

حجت‌الاسلام محمد کریمی به برنامه‌ریزی برای اجرای طرح "نماز کلید بهشت" با همکاری معاونت نهضت سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرروش چهارمحال و بختیاری اشاره و تاکید کرد: ۸۵۰ نشست تخصصی نماز در استان برگزار شده و این نشست‌ها هنوز ادامه‌دار است.

وی با اشاره به ۱۵ نقطه بدون مسجد یا نمازخانه بین‌راهی در شعاع ۵۰ کیلومتری شهرهای چهارمحال و بختیاری یادآور شد: مشخصات این نقاط برای احداث نمازخانه و یا مسجد به وزارت راه و شهرسازی اعلام شد.

کریمی به برگزاری جشنواره ملی نماز با عنوان "فجر تا فجر" در دی‌ماه سال‌جاری اشاره و تصریح کرد: تاکنون ۳۹۵ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

وی اظهار داشت: امسال اجلاس نماز با شعار "نماز، خانواده و معلمان" به میزبانی دانشگاه فرهنگیان در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌‎شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری نیز گفت: از ابتدای سال‌جاری تا پایان آبان‌ماه امسال ۱۸۰ میلیارد ریال زکات فطریه عام، فطریه سادات، کفاره، زکات واجب و مستحبی در استان جمع‌آوری شد که زکات روستاها برای امور عام‌المنفعه مانند طرح‌های عمرانی، آسفالت معابر و احداث غسالخانه در همان روستا اختصاص یافت.

جاسم محمدی به تلاش برای شفاف‌سازی در حوزه زکات اشاره و تاکید کرد: ترویج فرهنگ زکات با تولیدات فاخر رسانه‌ای در دستور کار کمیته امداد امام خمینی (ره) چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

وی افزود: جشنواره کشوری زکات به میزبانی چهارمحال و بختیاری و با هدف جریان‌سازی فرهنگ احسان، آگاه‌سازی، اقناع افکار عمومی برای پرداخت زکات، شناخت تاثیر زکات در محرومیت‌زدایی و تکریم فعالان زکات ۲۸ دی‌ماه سال‌جاری در شهرکرد برگزار می‌شود.

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به وجود ۴۰ مجتمع بین‌راهی در استان گفت: از این تعداد ۱۲ مجتمع در حال بهره‌برداری، ۱۲ مجتمع در حال ساخت و روند احداث ۱۶ مجتمع در مرحله استعلام است که ۱۰۰ درصد نمازخانه دارند.

روح‌الله غلامی تصریح کرد: برای برپایی نماز جماعت در پایانه‌های مسافربری چهارمحال و بختیاری آمادگی همکاری با شهرداری‌ها وجود دارد.

وی یادآور شد: توقف سرویس ناوگان حمل و نقل مسافری در زمان نماز اول وقت در مکان مناسب به ناوگان عمومی حمل و نقل چهارمحال و بختیاری ابلاغ شده و رانندگان موظف به اجرای آن هستند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه چهارمحال و بختیاری نیز گفت: هم‌اکنون ۵۰ جایگاه عرصه سوخت در استان به نمازخانه مجهز است.

ساسان تیموری به احداث ۲ مسجد در چهارمحال و بختیاری از سوی وزارت نفت اشاره و تاکید کرد: مسجد ساخته شده در ورودی شهرکرد به‌طور کامل بازسازی شد.

وی اظهار داشت: همچنین مسجد واقع در گِل‌شور آب آشامیدنی ندارد و هم‌اکنون به‌صورت سیار و از طریق تانکر آبرسانی می‌شود که باعث بروز برخی مشکلات شده است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سه هزار و ۷۸۷ کیلومتر جاده شامل ۳۱۲ کیلومتر بزرگراه، ۷۶۱ کیلومتر راه اصلی، ۲ هزار و ۶۶۲ کیلومتر راه فرعی و روستایی و ۵۲ کیلومتر جاده درون‌شهری در اختیار وزارت راه و شهرسازی دارد.