زاهدان- ایرنا- رییس بسیج رسانه سیستان و بلوچستان گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) همواره به عنوان یکی از مهمترین رسانه‌های تاثیرگذار و منصف کشور مطرح است که با معرفی ظرفیت‌های استان نقش بسیار مهمی در جذب سرمایه‌گذار و توسعه آن دارد.

به گزارش ایرنا پوریا یاسینی روز پنجشنبه در دیدار با سرپرست و خبرنگاران خبرگزاری جهموری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان نقش خبرگزاری جمهوری اسلامی را در بین سایر رسانه‌ها بسیار مهم دانست و اظهارداشت: این رسانه همواره با دقت، صحت و سرعت، یکی از رسانه‌های پر مخاطب و تاثیرگذار کشور به حساب می‌آید.

وی ادامه داد: با توجه به نقش حساس رسانه‌ها در عرصه تولید، توسعه اقتصادی، سرمایه‌گذاری و در نتیحه ایجاد اشتغال در سیستان و بلوچستان ایرنا با ارائه مطالب، اخبار و گزارشات متنوع در این مسیر گام‌های ارزنده‌ای را برداشته است.

رییس بسیج رسانه سیستان و بلوچستان گفت: از خبرنگاران توقع است چهره مطلوب‌تری از اوضاع اقتصادی و فرهنگی این استان به تصویر بکشند تا زمینه معرفی هر چه بهتر استان و جذب سرمایه گذاران بیش از پیش فراهم شود.

وی از برگزاری دوره‌های آموزش خبرنگاری خبر داد و افزود: بسیج رسانه سیستان و بلوچستان در سالجاری دوره‌های متنوع خبرنگاری در بخش‌های تدوین و سواد رسانه‌ای را برگزار کرد که نتیجه آن آموزش ۱۵۰ نفر علاقمند به این عرصه در استان بود.

یاسینی تصریح کرد: بیشتر رسانه‌های گروهی سیستان و بلوچستان با کمبود خبرنگاران متخصص در رشته‌های مختلف برای اطلاع‌رسانی مواجه هستند و برای رفع این معضل باید نسبت به شناسایی، آموزش و تربیت نیروهای علاقه‌مند و دلسوز اقدام کرد.

وی افزود: هرچه در مطبوعات و خبرگزاری‌ها مطالب دقیق علمی و تخصصی بیشتر باشد بدون شک اقبال عمومی و ترویج فرهنگ مطالعه و آگاهی از اخبار صحیح از مراجع رسمی در بین مردم و جوانان افزایش می‌یابد.

رییس بسیج رسانه سیستان و بلوچستان با اشاره به جشنواره ابوذر گفت: جشنواره رسانه‌ای ابوذر یکی از هویت‌سازترین جشنواره‌ها در حوزه رسانه و فعالان این عرصه به شمار می‌رود که این استان از استان‌های پیشرو در برگزاری متوالی آن است.

وی افزود: محورهای هشتمین دوره از این جشنواره نیز «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین»، «جهاد تبیین»، «ظرفیت‌های صنعتی و کشاورزی استان»، «مقابله با آسیب‌های اجتماعی»، «دستاوردهای انقلاب اسلامی»، «بسیج و حوزه‌های اقدام»، «بیانیه گام دوم انقلاب»، «ترویج مکتب شهید سلیمانی و معرفی شهدای استان»، «خانواده، جامعه و فرزند آوری»، «سبک زندگی ایرانی و اسلامی»، «اشتغالزایی و کارآفرینی»، «فرهنگ و مناسبات شهری و اجتماعی»، «مقابله با کرونا و اقدامات حوزه سلامت»، «معرفی جاذبه‌های گردشگری استان» و «ظرفیت‌های ورزش با محوریت امیدآفرینی و نشاط جوانان»است.

یاسینی خاطرنشان کرد: آثار باید از طریق سایت بسیج رسانه سیستان و بلوچستان به آدرس www.basijrasaneh.ir به دبیرخانه جشنواره ارسال شود و به آثاری که به صورت ایمیل یا دستی به دبیرخانه جشنواره ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.