کرمانشاه - ایرنا - سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه با اعلام اینکه هم اکنون در استان کرمانشاه ۳۶ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص و صعب الاعلاج وجود دارد، گفت: اطلاعات همه آنها برای پوشش درمانی و حمایتی در دسترس نیست بنابراین باید یک بانک اطلاعاتی جامع و متمرکز برای پوشش موثر این بیماران تشکیل شود.

به گزارش ایرنا، «فضل‌الله رنجبر» روز پنجشنبه در جلسه انجمن بیماران خاص که در سرسرای استانداری کرمانشاه برگزار شد با بیان اینکه نباید هزینه درمانی بیماران خاص مضاعف شود؛ از ایجاد یک سامانه جامع برای شناسایی بیماران خاص و صعب العلاج در استان خبر داد.

وی با تاکید بر حمایت موثر و هدفمند از بیماران خاص در استان گفت: یکی از سیاست های محوری دولت سیزدهم فقر زدایی است بنابراین در راستای این سیاست نباید بگذاریم بیماران خاص فقیرتر از آنچه که هستند شوند و مشکلات درمانی و معیشتی مضاعف پیدا کنند.

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه با اشاره به هزینه های درمانی و داروهای گران قیمت بیماران خاص تصریح کرد: با وجود این هزینه‌ها، هنوز بخشی از بیماران خاص در استان، نشان دار نشده و مشمول پوشش حمایت‌ هزینه‌های دارویی نیستند.

رنجبر در ادامه بر تامین معیشت بیماران خاص تاکید کرد و گفت: برای حمایت معیشتی از این بیماران همچنان باید از ظرفیت خیران و صاحبان صنایع بزرگ در استان بهره برد.

وی همچنین از نهادهای حمایتی نیز خواست در راستای پوشش بیماران خاص و صعب العلاج در جستجوی راهکارهای تازه باشند.

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود با بیان اینکه ۵۹ دستگاه دیالیز استان نیاز به تعمیر دارد، از دانشگاه علوم پزشکی استان خواست با اولویت شهرستان‌های دارای مسافت طولانی با مرکز استان، دستگاه‌های دیالیز را تامین و تعمیر کند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۴ شهرستان دارد.