به گزارش ایرنا از واحد ارتباطات و رسانه مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالرضا سهرابی در پی درگذشت بهزاد غریبپور هنرمند شناخته شده عرصه گرافیک و تصویرگری، پیام تسلیتی را صادر کرد.
متن پیام مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بدین شرح است: «با کمال تأسف و تألم، خبر درگذشت هنرمند گرانقدر و توانمند عرصه هنرهای تجسمی، زندهیاد بهزاد غریبپور را دریافت کردم.
اینجانب فقدان این هنرمند نامدار و شایسته عرصه تصویرگری را به جامعه هنرهای تجسمی و خانواده سوگوار آن فقید تازهگذشته به ویژه هنرمندان ارجمند؛ آقایان بهروز و کیانوش غریبپور، تسلیت میگویم و برای کلیه بازماندگان، اجر و شکیبایی مسئلت دارم.
بیتردید خاطرات شیرین به جامانده از تصویرگریهای ماندگار و هنرمندانه زندهیاد غریبپور در یاد عموم علاقهمندان عرصه تصویرگری به ویژه کودکان و نوجوانان این مرز و بوم، جاودانه خواهد ماند.»
بهزاد غریبپور گرافیست پیشکسوت و تصویرگر شامگاه سهشنبه (۲۲ آذر) پس از مدتها تحمل بیماری در خارج از کشور دار فانی را وداع گفت.
بهزاد غریبپور سال ۱۳۳۶ در شهر سنندج متولد شد. او دانشآموخته رشته گرافیک دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود، با تاسیس استودیوی «تینو گرافیک» در سال ۱۳۶۳، فعالیت خود در حیطه تصویرگری و طراحی گرافیک و تبلیغات را پیگرفت که تا ۱۳۹۴ ادامه داشت. تدریس در دانشکده هنرهای زیبا و دانشگاه هنر و دهها دوره و کارگاه آموزش تخصصی تصویرگری و طراحی کتاب از دیگر فعالیتهای فرهنگی غریبپور بوده است.
وی همچنین مدیریت هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، انتشارات افق، محراب قلم، قدیانی، سروش و غیره را نیز عهدهدار بوده است. غریبپور از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۳ عضو هیئت داوران بسیاری از جشنوارههای تجسمی بود که دوسالانه تصویرگری تهران، جشنواره تصویرگری شاهکارهای ادبی و جشنواره هنرهای تجسمی فجر از آن جمله هستند.
وی از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ عضو نخستین هیئت مدیره انجمن تصویرگران ایران بوده است. از فعالیتهای بینالمللی غریبپور میتوان به شرکت در گردهمایی طراحی کتاب آسیاپاسیفیک یونسکو، سال ۱۹۸۴ در ژاپن اشاره کرد. همچنین در سال ۱۹۹۹ عضو هیئت داوران جشنواره نوما، در همان مرکز فرهنگی یونسکو بود. غریبپور سال ۲۰۰۱ به دعوت یونسکو در براتیسلاوا کارگاه برگزار کرد و سال ۲۰۰۳ عضو هیئت داوران جشنواره براتیسلاوا بود.
وی ۲ بار جایزه تشویقی نوما را برای تصویرگری کتاب «راز پرنده» در ۱۹۸۸ و طراحی کتاب «پلنگ سیاه» در ۱۹۹۴ دریافت کرد. سال ۱۳۹۶ نیز نشان «آبان» از سوی انجمن تصویرگران ایران به غریبپور اهدا شد.
«راز آبگیر»، «سبزپوش مهربان»، «چهل قصه»، «ترانههای کودکان»، «بزبزقندی»، «پرنده طلایی» و «همه حق دارند»، از جمله کتابهایی هستند که وی تصویر کرده است. غریبپور همچنین تصویرگر دهها طرح جلد و پوستر بوده است.