به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی کاظمی روز جمعه در مراسم رونمایی از دستگاه تمام اتوماتیک "سی. ان. سی چوب" تولید هنرجویان هنرستان امام حسن عسکری(ع) در مشهد افزود: توسعه افزایش آموزشهای فنی و حرفه ای برگرفته از یک نگاه تمدنی است و رشد و توسعه کشور تنها از این طریق رقم می خورد، بنابراین باید در عرصه توسعه آموزشهای مهارتی، فنی و حرفه ای تلاش کنیم.
وی بیان کرد: ظرفیت وجود و تربیت نیروهای مهندسی و فنی که بتوانند چرخ صنعت را بچرخانند در هنرستان ها است و شعار "می شود و ما می توانیم "را این دانش آموزان به عینیت بدل کرده اند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معتقدیم نیازهای هنرستانها را از طریق همین هنرستانها می توان، تامین کرد، گفت: آموزش همراه با تولید زمینه ساز آموزش بهتر را فراهم میکند زیرا اگر هنرجو محتوای آموزشی را تولید کند و در قبال آن درآمدی کسب کند موجب ارتقای یادگیری و البته کسب معاش نیز میشود.
کاظمی بیان کرد: ظرفیت تفکری بسیاری در هنرستانها وجود دارد و بنا داریم در هنرستانهای فنی و کشاورزی موضوع شعار امسال را دنبال کنیم و هنرستانها را به سمت خانه های خلاق پیش ببریم.
دستگاه سی.ان.سی اوج همکاری مکانیک و الکترونیک در بالاترین سطوح علمی است و ساخت آن نیازمند کارگروهی هماهنگ و کاملا برنامه ریزی شده می باشد.
در کنار این ارتباطات علمی و در سطح بسیار بالا و دقیقی که بین هنرآموزان برای ساخت دستگاه ایجاد می شود، تمامی دروس مهارتی و تخصصی که در هنرستان آموزش داده می شود، بررسی و مرور می شود.
امروزه این دستگاهها در خدمت به دکوراسیون داخلی و زیبایی سازی منازل بسیار پر کاربرد هستند.ساخت این دستگاه یک پروژه منحصر به فرد در مجموعه آموزشی در سطح کشور محسوب می شود. جنانکه با کیفیت بالاتر و قیمت به مراتب پایین تر از نمونه های موجود در بازار تولید شده است.
استان خراسان رضوی دارای بیش از یک و نیم میلیون دانش آموز است.