دکتر کاظم غفاریان روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲ مورد از این مراکز مداخله گر سلامت، آرایشگاه زنانه بود که فرد متخلف خود را پزشک و دارای مطب در احمدآباد معرفی و علت حضور خود را در آرایشگاه تعرفه پایینتر برای رفاه حال مشتریان عنوان کرده بود.
وی ادامه داد: مرکز دیگر نیز آرایشگاه زنانه بود که فرد متخلف که خود را مدرس فراگیر در رشته دستیاری پزشکی و استاد تزریق ژل و بوتاکس معرفی کرده بود که کلاس نیز برگزار و مدرک صادر می کرده است.
مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که در یک مورد هم فرد به صورت سیار و با حمل کیف شخصی، اقدام به تزریق ژل و بوتاکس میکرد گفت: این فرد که فاقد هر گونه مجوز و مدرک تحصیلی بود خود را فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی تهران معرفی میکرده است که در منطقه توس مشهد به دام افتاد.
غفاریان افزود: پرونده این متخلفان برای رسیدگی بیشتر به مراجع قضایی ارسال شده است.
وی ضمن تاکید بر مراقبت مردم در عدم اعتماد به این مراکز اضافه کرد: مردم میتوانند گزارشهای تخلفاتی را که مشاهده میکنند به سامانه ۱۹۰ یا سامانه جامع نظارت برای رسیدگی گزارش و ثبت کنند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای علوم پزشکی نیشابور و تربتجام است.