به گزارش ایرنا، جعفر رودری عصر شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان افزود: این شورا براساس پیشنهاد راه و شهرسازی و بنیاد مسکن با هدف محرومیت زدایی و بهسازی، ضمن اولویت بندی این مناطق نسبت به ارایه خدمات زیربنایی و روبنایی ازجمله ساخت مدرسه، مسجد، کتابخانه، روشنایی محیط، پایگاه بسیج و کلانتری اقدام به تامین اعتبار دستگاه های مجری مبادرت میورزد.
وی اظهار داشت: شورای توسعه و برنامه ریزی استان کرمان مکلف است که معادل سهم جمعیت ساکن در این مناطق که به تصویب هیأت وزیران می رسد از محل عوارض مربوط اقدامات لازم را انجام دهد.
دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان ادامه داد: زمان ابلاغ این قانون ۱۸ آبان بوده که جمعیتهای حاضر در سکونتگاهها براساس سرشماری سال ۹۵ بررسی و محاسبه شد، ضمن آنکه برآورد جمعیتی را در سال ۱۴۰۱ داریم که سهم شهرستان ها استخراج می شود و براین اساس باید پروژه ها را مشخص و تامین اعتبار کنیم.
استاندار کرمان نیز گفت: تامین اعتبار برای ارایه خدمات به ۲۷۰ محله براساس جمعیت و برحسب گونه آن مناطق ازجمله سکونتگاه ناکارآمد، تاریخی، غیر رسمی و حاشیه اقدام میکنیم.
محمد مهدی فداکار عنوان کرد: برخی دیگر از طرح ها و پروژههای استان کرمان در رسته های اعلام شده از محل پرداخت وام از محل تبصره ۱۸ آماده و تامین اعتبار میشود.
پیشنهاد ۳۳ موضوع اولویت دار کرمان برای برنامه هفتم توسعه
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان همچنین در ادامه این نشست گفت: ۳۹ حکم پیشنهادی اصلاحی و ۳۳ موضوع اولویت دار تنظیم شده که در قالب برنامه هفتم توسعه پیشنهاد شد.
جعفر رودری افزود: موضوعات را از اتاق بازرگانی دریافت و جمع بندی کردیم که بخش عمده از مباحث شورای گفت وگو تنظیم و به تهران ارسال شده است.
وی عنوان کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برای اصلاحات برنامه هفتم توسعه ظرفیت خوبی دارد و دستگاه ها پیشنهادات را از سطح ملی پیگیری کنند که در برنامه هفتم توسعه وارد شود و بخشی از موارد مورد نظر استان کرمان محقق شود.
وی یادآور شد: امور سازمان برنامه بودجه به صورت تخصصی امور مختلف آب، صنعت و معدن و سایر موارد را در برنامه لحاظ می کنند و پیشنهادات استان اکنون در اختیار امور تخصصی قرار گرفته است.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز گفت: پیگیری سازمان مدیریت در پیشنهادات برنامه هفتم توسعه به خوبی پیگیری لازم و جمع بندی را انجام داده است.
محمدرضا پورابراهیمی افزود: گزارشی به مجمع نمایندگان استان کرمان ارسال شود تا ضمن تقسیم کار بین نمایندگان استان در مجلس، دستگاه ها هم پای کار بیایند و کاری مشترک بین مجلس شورای اسلامی، دستگاه های اجرایی و اداره امور سازمان برنامه و بودجه شکل گیرد و حداکثر تا ۱۰ روز دیگر گزارش آن به دولت ارسال می شود.
وی یادآور شد: ابتدا بودجه در مجلس شورای اسلامی مصوب و سپس برنامه هفتم بررسی می شود، امیدوارم دولت به سرعت آن را در دستور کار قرار دهد.
محمدمهدی فداکار استاندار کرمان نیز در این خصوص گفت: دستگاه های اجرایی به ویژه در حوزه های زیرساختی و از محل ستاد آن دستگاه در تهران پیگیری لازم را به عمل آورند و پیشنهادات ضمن جمع بندی در اختیار دستگاه های مرتبط قرار گیرد.
همچنین در این نشست پیشنهادات بنیاد مسکن و راه و شهرسازی برای ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی استان کرمان بررسی شد.