فرزاد حسنی روز یکشنبه به مناسبت هفته حمل و نقل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مقصد ۳۵ درصد این کالاها درون استان و ۶۵ درصد به خارج از استان بود.
وی با اشاره به اینکه در بخش ترانزیت مرزی، در مرز باشماق سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن کالا وارد استان می شود، گفت: از اول امسال تا پایان آبان از این مرز حدود ۷۰۰ هزار تن کالا وارد استان کردستان شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ شرکت بینالمللی حمل و نقل کالا در سطح استان کردستان فعال است گفت: سالانه هشت میلیون تن کالا ازمبادی استان جابجا میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان در ادامه اظهار کرد: در بخش مسافر سالانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از طریق ناوگان مسافربری استان جابجا میشوند که این رقم در هشت ماهه امسال یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بوده است.
وی تعداد ناوگان مسافربری فعال در استان را حدود ۲ هزار دستگاه اعلام کرد و افزود: ۴۵ درصد سفرهای جاده ای استان از طریق خودروی سواری، ۳۰ درصد از طریق مینیبوس و ۲۵ درصد از طریق اتوبوس انجام میشود.
حسنی با اشاره به نوسازی ناوگان حمل و نقل مسافر در استان گفت: سال گذشته ۲۲۵ میلیارد ریال برای نوسازی ناوگان اتوبوس و مینیبوس به استان اختصاص یافت که از محل آن ۴۴ دستگاه مینیبوس و ۲۸ دستگاه اتوبوس بازسازی و نوسازی شد.
استان کردستان حدود هشت هزار کیلومتر راه دارد که از این میزان بیش از ۶ هزار کیلومتر راه روستایی و حدود یک هزار و ۹۰۰ کیلومتر آن هم راه بینشهری شامل ۳۲۵ کیلومتر بزرگراه، ۸۸۸ کیلومتر اصلی و ۷۰۰ کیلومتر نیز فرعی و عریض است.