شهرری - ایرنا - نبود سرمایه درگردش و پروسه طولانی اداری از مهمترین مسائل و مشکلاتی بود که در بازدید معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری از ۲ واحد تولیدی مستقر در این شهرستان عنوان و مطرح شد.

به گزارش ایرنا، جلسه های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان ری به ریاست معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری با هدف بررسی و رفع مشکلات تولیدکنندگان و صنعتگران برگزار می شود.
تقسیط و تعدیل عوارض صدور پروانه ها، مشکلات مالیاتی، بیمه تأمین اجتماعی، سرمایه درگردش، مسائل اداری، نظام مهندسی، محیط زیست و امور اراضی، صدور مجوزهای ساخت و بهره برداری، نحوه اعمال تعرفه های آب، برق و گاز و مشکلات مربوط به واحدهای مستقر در شهرکهای صنفی و صنعتی از جمله مسائل و عناوینی است که در این نشستها مطرح و برای رفع آنها چاره اندیشی و تصمیم گیری می‌شود.

به گزارش ایرنا، حمید زمانی روز دوشنبه در بازدید از شرکت غیرفعال تولیدکننده موتور گیربکس بالابر شیشه خودرو که مشکلات آن در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان مطرح شده بود، اظهار داشت: از نخبگان در بخش تولید و صنعت حمایت می کنیم تا زمینه توسعه صنایع دانش بنیان فراهم شود.

این مسئول تاکید کرد: لازمه دستیابی به تولید و صنعت دانش بنیان حمایت از جوانانی است که وارد این حوزه شده اند.

وی با بیان اینکه فعالان حوزه دانش بنیان از میان جوانان نخبه هستند، خاطرنشان کرد: اکنون عده ای از این جوانان برای فعال سازی یک واحد تولیدی با ۱۰ سال رکود وارد شده اند و باید از آنان حمایت کرد.

معاون استاندار تهران تاکید کرد: این جوانان نه فقط برای فعال سازی چنین واحدی اقدام کرده اند بلکه با بهره گیری از دانش و فناوری روز، ماشین آلات آن را بروزرسانی کرده اند و اکنون در گیر و دار کارهای اداری معطل مانده اند.

فرماندار ویژه شهرستان ری مشکل اصلی این شرکت را روند طولانی پروسه اداری تغییر نام دفترچه شهرک صنعتی آن اعلام و اضافه کرد: تمام توان خود را برای تسریع در رفع مشکل این واحد صنعتی به کار می گیریم.

حسن گل‌محمد مدیرعامل این شرکت نیز در این بازدید گفت: این شرکت ۱۰ سال پیش توسط کره ای ها ساخته شده و اکنون وجود خارجی ندارد.

وی تحریم ها و همکاری نکردن شرکت های خارجی را فرصتی برای خودکفایی در تعمیر دستگاه تولید الکتروموتور دانست و بازار فروش محصول آن را شرکت های خودروسازی سایپا و ایران خودرو معرفی کرد.

گل محمد افزود: تغییر نام دفترچه شهرک صنعتی این شرکت از عنوان سابق به نام جدید، بیش از یکسال طول کشیده و هنوز به سرانجام نرسیده است.

مدیرعامل شرکت ادامه داد: اکنون با همکاری دیگر شرکت های دانش بنیان بسیاری از قطعات مورد نیاز را بومی سازی کرده ایم و برنامه اشتغالزایی ۴۰۰ نفری را در دستور کار داریم.

نبود سرمایه در گردش بزرگترین ظرفیت تولید کولرگازی استان تهران را متوقف کرد

معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری اعلام کرد: نبود سرمایه در گردش بزرگترین واحد تولیدکننده کولرگازی استان تهران را که در این شهرستان مستقر است به تعطیلی کشانده است.

حمید زمانی در بازدید از واحد تولیدکننده کولرگازی که مشکل آن در آخرین ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان ری مطرح شده بود، گفت: جای تاسف است که یک واحد صنعتی با چنین ظرفیت و توانی چندین سال تعطیل باشد در حالی که محصول روز بازار را تولید می کند.

علی طهماسب وند مدیرعامل شرکت ساتر مهر صنعت نیز در جریان این بازدید صمن تشریح مشخصات واحد صنعتی و نمایش خط تولید راکد شده، گفت: با تعطیلی این واحد صنعتی ۶۷ نیروی کار آن نیز تعدیل شدند.

به گفته وی این واحد صنعتی ظرفیت تولید ۱۷۰ هزار دستگاه کولرگازی را دارد اما اکنون در مواجهه با مشکل بانکی و با لزوم استهال تسهیلات دریافتی، در عمل تعطیل شده است.

وی پیگیری مشکلات این واحد صنعتی برای جلوگیری از ادامه تعدیلی آن و راکد ماندن حجم سرمایه گذاری انجام شده را خواستار شد.

به گزارش ایرنا، شهرستان ری با برخورداری از ۵۶ اتحادیه توزیعی، تولیدی و خدماتی و ۱۰ هزار واحد صنعتی و صنفی از جمله شهرک صنعتی شمس آباد، کارخانه سیمان و کارگاه های تولیدی و خدماتی اعم از سنگ بری، شیشه و سفال، آجرپزی، کارگاه قالیبافی و قالیشویی، کشتارگاه دام و طیور به عنوان قطب کار و تولید در پهنه جنوب تهران مطرح است.

شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج بخش است.