به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روزنامه گلوبال تایمز، کارشناسان معتقدند با توجه به نیاز به واحدهای مراقبت های ویژه بیشتر، مشکل کمبود کارکنان آموزش دیده در این بخش ها به عنوان بزرگ ترین چالش برای موسسات پزشکی کشور چین در مبارزه با ویروس کرونا باقی مانده است.
گزارش های رسانه ها از تدارکات اضطراری تسهیلات پزشکی برای خدمت رسانی به مبتلایان به ویروس کرونا خبر می دهد که به نظر می رسد طی ۲ هفته گذشته افزایش تعداد افراد بستری در بیمارستان را بدنبال داشته است.
یکی از کارکنان کادر درمان بیمارستانی در شانگهای در مصاحبه با روزنامه گلوبال تایمز گفت بیمارستان ذخایر دارویی خود را افزایش داده و در حال رایزنی با شرکت های دارویی برای تهیه داروهای بیشتر برای تب و سرفه است.
به نظر می رسد افزایش منابع دارویی برای مبتلایانی که به شکلی سخت و حاد به این ویروس مبتلا می شوند از اولویت های بسیاری از بخش های دولت در شهرهاست.
یک مقام محلی بهداشتی در مصاحبه با خبرنگاران گفت برای مثال شهر گوانگجو در جنوب استان گاندونگ چین در حال تقویت ذخایر دارویی و بهبود ظرفیت پزشکی است و تعداد تخت های بخش مراقبت های ویژه خود را از ۴۵۵ به هزار و ۳۸۵ تخت افزایش داده است تا برای جهش اپیدمی پیش بینی شده برای اوایل ژانویه ۲۰۲۳ آماده باشد.
طی ۳ سال گذشته مقامات بهداشتی و درمانی چین تلاش های بسیاری برای افزایش و تقویت ذخایر دارویی و ساختن بخش های مراقب های ویژه در بیمارستان های این کشور ترتیب دادند. آخرین داده ها که توسط «ان اچ سی» روز ۹ دسامبر جمع آوری شده نشان می دهد تعداد کلی تخت های واحدهای مراقبت ویژه در چین به ۱۳۸ هزار و ۱۰۰ یعنی نزدیک به ۱۰ تخت برای هر ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.
درحال حاضر کمبود فعلی در این کشور فقدان پرستار در بسیاری از بیمارستان هاست.
براساس داده های تیم کارشناسان به سرپرستی «یو هونگجی» از مدرسه سلامت عمومی دانشگاه فوندان و با توجه به آمار واکسیناسیون در چین در ماه آوریل ۲۰۲۲ حدود ۸۰ درصد کل جمعیت به طور کامل واکسینه شدند، انتظار می رود بیش از ۱۲۴ میلیون مورد ابتلا به ویروس کرونا گزارش شود که از این تعداد ۲.۷ میلیون نیاز به مراقبت ویژه داشته باشند. پیش بینی ها نشان می دهند نیاز به تخت های مراقبت ویژه در بیمارستان ها به یک میلیون یعنی ۱۵ برابر ظرفیت فعلی خواهد رسید.
درپایان این گزارش آمده است اپیدمولوژیست های چینی با خوش بینی بر این باورند که شرایط اپیدمی تا بهار سال آینده بهبود پیدا خواهد کرد و پس از عبور از موج های اپیدمی در ماه های ژانویه و فوریه وارد شرایط عادی خواهد شد.