محمدباقر حاج کاظمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عرضه محصولات پروتئینی به ویژه ماهی و میگو که فسادپذیری بیشتری دارند ممنوع است و مردم این محصولات را از دستفروشان خریداری نکنند.
وی با بیان اینکه دستفروشان نمیتوانند امکانات مورد نیاز برای حمل و نقل و نگهداری ماهیهای منجمد را فراهم کنند، اضافه کرد:با توجه به این موضوع، احتمال فساد ماهی به شدت افزایش مییابد و این موضوع میتواند سلامت شهروندان را به مخاطره بیاندازد.
این مسوول تاکید کرد: علاوه بر این، گاهی ماهی برای اینکه به فروش برسد چند روز در بازار و معابر عمومی گردانده میشود و احتمال اینکه ماهی فاسد به دست مشتری برسد، بسیار بالا است.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان به همه شهروندان استان، توصیه کرد: با توجه به اینکه گوشت ماهی زود فاسد میشود شهروندان توصیههای بهداشتی را رعایت کرده و از خرید ماهی از افراد و فروشندگان دورهگرد و دستفروش که به صورت کاملا غیربهداشتی اقدام به عرضه این ماده غذایی میکنند، خودداری کنند.
وی خاطر نشان کرد: خرید مواد غذایی باید فقط از مراکز عرضه مجاز و با در نظر گرفتن برچسب حاوی اطلاعات سلامت محصول انجام شود و باید شهروندان دقت کنند خرید از دست فروش تحت هیچ شرایطی منطقی نیست.