محمد آکوچکیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۳۹ چالش در زمینه های شهر هوشمند، بازاریابی برخط (آنلاین)، گردشگری، فولاد، بیمه و درمان و مدیریت مالی در رقابت چالش هوش مصنوعی اصفهان (AI Challenge) به تیم های ایده پرداز معرفی شده است تا آنها راهکارهای خود را برای رفع این چالش ها تا جمعه دوم دی ارائه کنند.
وی با بیان اینکه رقابت چالش هوش مصنوعی یکی از برنامه های رویداد " هفت صد هوش مصنوعی اصفهان " است، اظهار داشت: این رقابت امروز با حضور ۲۵ تیم در اصفهان آغاز و ۳۹ چالش از سوی ۶ سازمان و واحد صنعتی به تیم ها معرفی شد.
وی با اشاره به اینکه بیشتر تیمهای شرکت کننده در این رویداد از واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان هستند، اضافه کرد: چالشها از سوی شهرداری اصفهان، فولاد مبارکه، توسعه گردشگری سپاهان و شرکت های اسنواتک، دریس و نوآوران معرفی شده است.
آکوچکیان با بیان اینکه چالشها امروز به تیم های شرکت کننده معرفی میشود و آنها به مدت ۲ روز تا جمعه دوم دی برای آماده کردن طرح و ایده خود فرصت دارند، گفت: هر تیمی که بتواند برای رفع چالشها ایده خوبی ارائه کند مورد حمایت این شرکتها از استخدام تا مشارکت و سرمایه گذاری قرار می گیرد.
وی درباره رویداد " هفت صد هوش مصنوعی اصفهان " اظهار داشت: این رویداد شامل سه بخش اصلی برگزاری کارگاههای آموزشی، همایش مهندسی و علوم کامپیوتر و رقابت چالش هوش مصنوعی است که کارگاه های آموزشی آن از ۲۳ آذر برگزار شد.
آکوچکیان با اشاره به اینکه ۱۰ عنوان کارگاه آموزشی مانند یادگیری عمیق، رُباتیک، پردازش تصویر و فرایندکاوی در این هفته برگزار شد، خاطرنشان کرد: حدود یکهزار نفر ساعت دوره آموزشی در آن با حضور دانشجویان، علاقهمندان و کارشناسان ارائه شد.
وی با بیان اینکه همایش مهندسی و علوم کامپیوتر نیز از دیروز توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد آغاز شد و یکم دی پایان می یابد، افزود: رویداد هفته هوش مصنوعی اصفهان امسال برای نخستین بار توسط مرکز کارآفرینی فناورانه نوپا و دانشگاه آزاد نجف آباد برگزار شد.
وی ادامه داد: این رویداد بطور مستمر و با معرفی چالش های جدید توسط سازمان ها و شرکت های مختلف برگزار خواهد شد.
آکوچکیان مهمترین هدف از برگزاری رویداد مذکور را استفاده از دانش و ابزار هوش مصنوعی برای حل مسائل واقعی سازمانها، صنایع و کسب و کارهای مختلف دانست و تاکید کرد: نقش ما بهعنوان برگزار کننده رویداد، کمک به کاربردی کردن ایده های نو در این بخش است.
هوش مصنوعی (artificial intelligence) شاخه ای از علوم رایانه و هدف اصلی آن تولید ماشینهای هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی را که نیاز به هوش انسانی دارد ،داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای رایانه است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد.