به گزارش ایرنا، پروین صالحی عصر چهارشنبه در جمع اعضای شوراهای اسلامی استان اصفهان اظهار داشت: شهرهای کوچک و روستاها درآمد چندانی از ساخت و ساز و پروانه های ساختمانی ندارند و فعالیت های عمرانی چندانی در شهرستان های کوچک کشور انجام نمی شود.
وی با بیان اینکه شهرهای کوچک وابسته به درآمد عوارض آلایندگی و ارزش افزوده هستند افزود: از یکسال گذشته این درآمد ها حذف شده است و در پاسخ به پیگیری های متعدد ما اعلام شده که چالش هایی در این زمینه وجود دارد.
نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آیین نامه پرداخت این عوارض باید در کمیته زیربنایی دولت تصویب شود و سامانه ای هم در سازمان حفاظت محیط زیست طراحی شود که در زمان حاضر هیچکدام انجام نشده است.
وی اضافه کرد: چنانچه تکلیف این عوارض تا پایان سال مشخص نشود بنا به قوانین کشور جزو دیون محسوب می شود.
صالحی با گلایه از برگزاری این جلسه بدون حضور فرماندار مبارکه و رییس امور مالیاتی این شهرستان و بدون هماهنگی و برنامه ریزی قبلی، اظهار داشت: امیدواریم جلسه های بعدی با هماهنگی و روند بهتری برگزار شود.
رییس شورای شهرستان مبارکه نیز در این نشست گفت: بیکاری و آلایندگی از مهمترین چالش های شهرستان مبارکه است.
سید امین موسوی با اشاره به وجود بیش از ۴۰۰ واحد صنعتی فعال کوچک و بزرگ در شهرستان مبارکه افزود: برای حل مسائل این شهرستان باید با واحدهای صنعتی مذاکره شود و زبان مشترکی برای رفع این مشکلات پیدا کنیم.
وی ادامه داد: پیگیری های لازم برای تشکیل کارگروهی برای رفع این مشکلات انجام شده اما تا کنون به نتیجه نرسیده است.
موسوی گفت: از فرماندار و نماینده مردم مبارکه و دیگر مسوولان درخواست تشکیل و احیای این کارگروه را داریم.
برداشت آب فولاد مبارکه از زاینده رود تا سال ۱۴۰۴ به صفر می رسد
همچنین مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه گفت: برداشت آب این شرکت تا سه سال آینده و تا سال ۱۴۰۴ به صفر می رسد البته این حرف سنگینی اما هدفگذاری شده است.
یاسر طیب نیا روز چهارشنبه در جمع اعضای شوراهای اسلامی استان اصفهان در فولاد مبارکه اظهار داشت: باید به سمت کاهش مصرف آب، برق و انرژی گام برداریم و فولاد مبارکه بنا را بر این گذاشته که در صنعت کشور بعنوان الگو باشد.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری عظیمی در زمینه انتقال پساب شهرهای استان به فولاد مبارکه شده است ادامه داد: پساب ۹ شهر منتقل شده و انتقال پساب هفت شهر دیگر در آینده شروع خواهد شد.
مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه افزود: قرار بود شبکه فاضلاب شهرهای اطراف با بودجه های دولتی احداث شود بیش از ۹۰ سال بهطول می انجامید.
وی با بیان اینکه فولاد مبارکه باید الگوی صنعت سبز و صنعت پاک در کشور شود خاطرنشان کرد : سرمایهگذاری دو میلیارد دلاری در زمینه انرژی در دستور کار این شرکت قرار دارد و مصارف انرژی و آلایندگی در این مجموعه صنعتی کاهش پیدا خواهد کرد.
طیب نیا گفت: فولاد مبارکه دیگر توسعه کمی ندارد و طرح های توسعه این شرکت بصورت توسعه کیفی انجام خواهد شد و این طرح ها تولید کربن و مصرف انرژی و آلایندگی را کاهش خواهد داد.
به گفته وی، باید محصولاتی در این شرکت تولید شود که از ارزش افزوده بالاتری برخوردار باشد.
مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه اضافه کرد: این شرکت مولود انقلاب اسلامی است و امروز در آستانه ۳۰ سالگی قرار دارد و پس از چند دهه تحریم، به اوج خود رسیده است.
وی بیان کرد: کشور ما امروز در بسیاری از تولیدات به خودکفایی رسیده و یکی از پایه های این خودکفایی صنعت و فولاد مبارکه است.
طیب نیا با اشاره به اینکه دشمن با جنگ نظامی و تحریم نمی تواند کاری علیه ملت ایران انجام دهد گفت: دشمنان نمی توانند مقابل نقاط قوت ما بایستند و در تلاشند تا از نقاط ضعف به ما آسیب بزنند.
وی با بیان اینکه صنعت فولاد یکی از نقاط قوت کشور ما محسوب می شود افزود: دشمنان می خواهند با برچسب آلاینده، آب بر و پر مصرف در زمینه انرژی زدن به این صنعت ضربه بزنند.
مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه اظهار داشت: صنعت فولاد بهعنوان یک صنعت مادر و زیربنای سایر صنایع محسوب می شود و هیچکدام از کشورهای پیشرفته دنیا صنایع فولادی خود را تعطیل نکردند بلکه آنها را توسعه و تقویت کردند.
به گزارش ایرنا، اعضای شورای استان اصفهان امروز با حضور در فولاد مبارکه از طرح های این مجموعه صنعتی بازدید کردند و با مدیرعامل فولاد مبارکه دیدار و گفتگو کردند.
مدیر کل امور مالیاتی استان نیز در این جلسه حضور یافت و به سوالات اعضای شورای اسلامی استان اصفهان پاسخ داد.
به گزارش ایرنا، اجلاس شورای اسلامی استان اصفهان با حضور مدیر کل امور مالیاتی استان اصفهان در فرمانداری مبارکه برگزار شد.