به گزارش ایرنا، بهادر اسدی شامگاه چهارشنبه در چهارمین جلسه کارگروه استانی ویژه صلح و سازش در پرونده های قتل عمد استان کردستان اظهار کرد: امسال سه نفر از محکومان به قصاص در پرونده های قتل عمد استان به همت صلح یاران از مجازات و زندان رهایی یافتند.
وی بر لزوم فعالیت صلح یاران تاکید کرد و افزود: در راستای شیوه نامه نحوه مشارکت های مردم برای پیگیری صلح در پرونده های قتل، این جلسات به صورت مستمر برگزار می شود.
معاون توسعه حل اختلاف کردستان شناسایی افراد معتمد محلی را در استان ضروری دانست و اضافه کرد: ستاد صبر یک ستاد مردمی است که هدف آن بسیج تمام فعالان در عرصه صلح و سازش برای اخذ رضایت از اولیای دم است و می طلبد تمام پرونده هایی که حکم قصاص نفس شان در محاکم استان صادر شده است به هیات های صلح استان ارجاع شود.
رقیه فتاحی معاون دادستان عمومی و انقلاب سنندج نیز در این جلسه بر لزوم فرهنگ سازی صلح و سازش در جامعه توسط صداوسیما و رسانه ها در استان تاکید کرد.
مدیرکل زندانهای استان کردستان نیز اظهار کرد: باید متناسب با فرهنگ و آداب و رسوم هر منطقه از افراد معتمد محلی در جهت اخذ رضایت و صلح و سازش استفاده شود.
مجتبی محمدی گفت: مددکاران اجتماعی در زندانهای استان در جهت اخذ رضایت از اولیاءدم ظرفیت بسیار بالایی دارند که کارساز است همچنین در طول ایام سال از خیرین و نیکوکاران استان در مراسم های مختلف تجلیل شود.
در ادامه این جلسه نمایندگان صلح یاران استان به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات و مشکلات خود در راستای ترویج صلح و سازش در جامعه پرداختند و مصوباتی به تصویب رسید.
در حال حاضر ۱۰ زندان و مرکز اصلاح و تربیت در شهرستانهای مختلف استان کردستان فعالیت دارند.