اراک - ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: شیوع آنفلوآنزا در این استان با سردشدن هوا و کمرنگ شدن رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ۱۰ تا ۲۰ درصد نسبت به ماه گذشته افزایش یافت.

دکتر «رضا شجاعی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، افزود: اکنون بیمارستان امیرکبیر اراک به کودکان مبتلا به آنفلوآنزا خدمات درمانی ارایه می‌کند و برخی از کودکان پس از ترخیص، ادامه درمان را با مشورت پزشک متخصص و تحت نظر والدین دنبال می‌کنند.

وی بیان کرد: افزایش ابتلا به بیماری فصلی آنفلوآنزا موجب شد تا بخش‌های تخصصی شامل قلب، چشم و گوش و حلق و بینی بیمارستان امیرکبیر اراک برای درمان بیماران آنفلوآنزا کودکان در نظر گرفته شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ادامه داد: سویه جدید آنفلوآنزا (H۱N۲) در این استان موجب شده تا شمار بیماران به ویژه کودکان افزایش یابد و مانند هرسال این بیماری فصلی، شیوع یابد.

دکتر شجاعی اظهار داشت: تنها راه درمان بیماری فصلی پیشگیری است و خانواده‌هایی که افراد مبتلا دارند، باید تلاش کنند تا با دوری از تجمعات و حضور پیدا نکردن دانش‌آموز در کلاس درس، زنجیره انتقال را قطع کنند.

وی بیان کرد: مهمترین علایم آنفلوآنزا، تب و لرز، سرفه، تنگی نفس، بی‌حالی شدید، بدن‌ درد و در برخی افراد علایم گوارشی مانند تهوع و استفراغ است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی افزود: تاکنون هیچ مورد فوت در خصوص ابتلا به آنفلوآنزا در این استان گزارش نشده و مردم می‌توانند با رعایت بهداشت، خود را از ابتلا به این بیماری مصون نگه دارند.

۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه به مردم ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق‌تخصص و یک‌هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته‌های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت دارند.