رئیس دانشگاه خلیج فارس در حاشیه اختتامیه این کنفرانس خبرنگار ایرنا گفت: در این رویداد علمی ۲ روزه پژوهشگرانی از کشور روسیه به صورت حضوری و سخنرانانی از لیبی، هند، قطر، مکزیک، آفریقای جنوبی، امارات، قزاقستان، ایران و عمان به روش مجازی شرکت کردند.
دکتر محمد مدرسی اعلام کرد: ۱۰۲ نفر از نخبگان و فعالان نفت، گاز و پتروشیمی از داخل و خارج کشور داوری پژوهشهای ارسال شده به این کنفرانس را به عهده داشتند که در پایان ۱۵۶ پژوهش پذیرفته و در قالب سخنرانی یا پوستر در چهار پنلهای تخصصی ارائه شد.
وی افزود: این پژوهشها در قالب یک کتاب منتشر شده و امیدواریم انتشار این یافتههای علمی برای متخصصان و فعالان صنایع سودمند باشد.
رئیس دانشگاه خلیج فارس با اشاره به حضور پر رنگ مدیران صنعت نفت دراین کنفرانس علمی، اظهار کرد: قرار است این همایش علاوه برتوسعه علم و دانش به تشکیل پنل های تخصصی برای بررسی مشکلات و نیاز های صنعتی منجر شود.
تجلیل از پژوهشگران برتر چهارمین ۲ سالانه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس
دبیر اجرایی چهارمین کنفرانس بین المللی دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس در آیین اختتامیه این رویداد، گفت: این همایش با همکاری یک تیم اجرایی ۵۰ نفره از استادان و دانشجویان و با هدف گردهمایی نخبگان دانشگاهی و صنعتی و طرح چالشهای این صنعت برگزار شد.
دکتر آزاده میروکیلی افزود: در روز نخست این همایش ۱۵ سخنرانی کلیدی و هفت مقاله از پژوهشگران داخلی و خارجی ارائه شد و در روز دوم ارائه مقالهها در سه پنل تخصصی موازی ادامه یافت.
وی اضافه کرد: علاوه بر این در هفته اخیر ۱۴ کارگاه حضوری و آنلاین با حضور استادان داخلی و خارجی برگزار شد و برپایی نمایشگاه دانش بنیان با ۱۷ غرفه از دیگر برنامههای جانبی این رویداد بود.
در ایین اختتامیه علیرضا نظری، حامد آزادیان و سمیه محبی به عنوان نویسندگان پژوهشهای برگزیده چهارمین کنفرانس بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس انتخاب شدند.
همچنین از پژوهشگران روسی شرکت کننده، استادان برگزار کننده کارگاههای تخصصی، دستاندرکاران اجرایی و حامیان مالی این رویداد علمی تجلیل و قدردانی شد.