به گزارش خبرنگار ایرنا، یعقوبعلی نظری روز شنبه با حضور در اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان خراسان رضوی افزود: مولد سازی با تفکیک طرح ها، و جمعبندی هزینه آن مشخص شود تا امکان برنامه ریزی برای آن وجود داشته باشد زیرا یکی از مولفه های مدیریت، منابع است که باید در اختیار استان قرار گیرد.
وی ادامه داد: اداره کل امور اقتصادی و دارایی باید توان هدایت سرمایهگذاران را در استان بر اساس ظرفیت ها و نیازها داشته باشد و سرمایه گذاران استانی با توجه به نیاز های خراسان رضوی هدایت شوند.
استاندار خراسان رضوی گفت: لازم است تا سرمایه گذاران داخلی و خارجی در استان شناسایی شوند و ظرفیت های خراسان رضوی برای آنها تشریح و نحوه سودآوری برای آنها مشخص شود.
نظری با اشاره به اهداف قرارگاه اقتصادی استان افزود: شکل گیری قرارگاه ها موقتی و تا زمان رسیدن به نتیجه است ولی لازم است که رصد، تحلیل و پردازش اطلاعات به صورت همیشگی صورت پذیرد که این موضوع بر عهده اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان است.
وی اضافه کرد: سرمایهگذاری باید هدفمند باشد و لازم است افراد سرمایهگذار هدایت شوند و بر همین اساس لازم است تا اطلس سرمایه گذاری در استان تهیه شود تا در کنار اولویت های استانی، نیاز و اطلاعات اولیه هم وجود داشته باشد.
استاندار خراسان رضوی گفت: باید مرکز جذب سرمایهگذاری بتواند مشاوره های تخصصی لازم را با توجه به ظرفیت های موجود در استان، همراه با نیازمندی های لازم در اختیار افراد قرار دهد تا افراد با آگاهی بتوانند درخواست مجوز خود را پیگیری کنند.
نظری افزود: بر اساس برآوردها ۷۱ هزار میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی در ایجاد، توسعه و مولدسازی باید در چرخه تولید قرار گیرد.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان خراسان رضوی نیز گفت: در سال ۱۳۸۹ نخستین مرکز سرمایهگذاری در استان خراسان رضوی ایجاد شد و اکنون ۲۲ نماینده دستگاه اجرایی در آن عضو هستند در حالی که این ساختار در سایر استانهای کشور هنوز شکل نگرفته است.
رضا خواجه نایینی افزود: به طور میانگین ۲۰ مورد از خدمات توسط این پنجره در اختیار سرمایه گذاران قرار میگیرد و در سال گذشته ۹۲ طرح در این فرایند مصوب شد که در ۶ ماه نخست سال جاری این تعداد ۵۶ طرح بوده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر مطالبات معوق بانک ها در خراسان رضوی به تفکیک شرکت و شخص تهیه شده است و هر سه ماه این فهرست به روز رسانی میشود.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان خراسان رضوی با اشاره به نیاز استان به اطلس سرمایه گذاری گفت: شناسایی و باز طراحی ۲۲ فرصت سرمایهگذاری در حوزه های مختلف صنعت و معدن، گردشگری، حمل و نقل، خدماتی و درمانی، کشاورزی، انرژی و زیر ساختی در دست تهیه است و لازم است دستگاههای مختلف استان، با توجه به اولویت ها و نیازهای محیط زیستی و دستگاهی در این امر مشارکت داشته باشند.