به گزارش عصر شنبه ایرنا، شهردار منطقه ۹ از تعویض و تعمیر ۲۳ پروژکتور باریک تاب و پهن تاب برج آزادی با هدف افزایش زیبایی بصری این المان شهری در هنگام شب خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت برج آزادی و اجرای برنامه های مناسبتی در قالب ویدئو مپینگ در ایام مختلف سال، پروژکتورهای از مدارخارج شده در قسمت پایه های برج آزادی مرمت، تعویض و راه اندازی دوباره شد.
سیدمحمدرحیم مرتضوی افزود: در همین راستا و به منظور تکمیل روشنایی و هم پوشانی نوری قسمت زیرین برج آزادی اداره زیباسازی منطقه ۹، نسبت به تعویض و تعمیر تعداد ۲۳ عدد پروژکتور باریک تاب و پهن تاب اقدام کرد.
تلاش برای گشایش زیرگذر تقاطع بزرگراه شهید همدانی با بلوار کوهک تا پایان سال جاری
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، از تسریع عملیات احداث زیرگذر تقاطع بزرگراه شهید همدانی با بلوار کوهک خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، عباس شعبانی با اشاره به توقف اجرای زیرگذر تقاطع بزرگراه شهید همدانی با بلوار کوهک در دوره قبلی مدیریت شهری، از سرگیری عملیات اجرایی این پروژه را یکی از اقدامات اثرگذار عمرانی در سال جاری خواند و یادآور شد: گسست بین محلات شمال و جنوب بزرگراه شهید همدانی در نتیجه بهره برداری از این بزرگراه طی سال های گذشته، زمینه ساز معضلات اجتماعی و ترافیکی متعددی بوده و تکمیل تقاطعات مختلف بزرگراه شهید همدانی از جمله تقاطع با بلوار کوهک، رافع این مشکلات خواهد بود.
وی در تشریح اقدامات اجرایی انجام شده در بخش های مختلف طرح، از پیشرفت ۴۰ درصدی عملیات اجرایی خبر داد و گفت: از ۱۷۷ حلقه شمع مورد نیاز برای احداث زیرگذر تقاطع کوهک، ۱۴۰ حلقه شمع بتن ریزی شده و حفاری و کیج گذاری سایر شمع ها در بخش های فاقد معارض نیز در حال انجام است همچنین از ۵۵ هزار مترمکعب برآورد حجم عملیات خاکبرداری برای احداث مسیر مذکور بالغ بر ۲۰ هزار متر مکعب خاکبرداری در بخش میانی زیرگذر انجام و مقرر شده در روزهای آتی و پس از رفع معارض لوله گاز، حفاری بخش شرقی و اجرای دیوار نمایی نیز آغاز شود.
شعبانی معارض لوله آب، کابل برق ۲۰ کیلوولت و فیبرنوری در بخش غربی زیرگذر را از موانع اجرایی پیش رو برشمرد و ابراز امیدواری کرد با رفع به موقع این معارضات، زیرگذر تقاطع کوهک تا پایان سال گشایش یابد، گفتنی است زیرگذر ۵۰۰ متری تقاطع کوهک شامل دو باند شرقی و غربی بوده و در هر باند علاوه بر یک باند اضطرار، یک مسیر پیاده رو و دو خط عبوری در نظر گرفته شده است.
لایروبی ۸۹هزار متر طول از انهار و مسیلها در شرق تهران
شهردار منطقه هشت گفت: با لایروبی ۸۹ هزار متر طول از انهار و مسیلها در محلات سیزدهگانه و شناسایی ۱۷ نقطه آبگیر، این منطقه آماده بارندگی شد.
فاطمه تنهایی گفت: از آغاز سال و براساس پیشبینی و برنامهریزیهای انجام شده تمامی کانال های اصلی و مسیلها که در زمان بارش باران می توانستند خطر آفرین باشند، لایروبی شدند و مشکلات بحرانی آن ها برطرف شد.
وی با اشاره به استقرار کلیه نیروها در زمان بارش و بازدید مستمر از مسیل های منطقه گفت: بر اساس اقدامات انجام شده در حال حاضر در سطح معابر و مسیلها مشکل خاصی نداریم و علاوه بر مسیلها، منطقه هشت داری ۱۷ نقطه حساس است که در زمان بارش نزولات آسمانی، عوامل انسانی خدمات شهری در این نقاط مستقر میشوند.
شهردار منطقه هشت به این ۱۷ نقطه که در خیابانهای پروین، دماوند تقاطع افشاری، آیت تقاطع دلسیم هاشمی و هفت حوض شهرکتاب قرار گرفته اشاره کرد و گفت: با توجه به بافتشهری و تراکم منطقهای، در زمان وقوع بارندگیها در معابر ناحیه یک کمترین و در ناحیه سه بیشترین میزان آبگرفتگی را شاهد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: آماده سازی ۱۰ هزار کیسه شن و تجهیز و بازدید از ماشینآلات از جمله خاور و بابکت از دیگر اقداماتی که در نیمه امسال انجام شد.
احداث مخزن بتنی در منطقه ۱۴
شهردار منطقه ۱۴ از احداث مخزن بتنی آب در ضلع شرقی این منطقه، به منظور عملیات آبیاری اراضی و فضای سبز شرق تهران خبر داد.
محمد امین سالاری پور با اشاره به اجرای عملیات خاکبرداری مخزن بتنی آب در این منطقه گفت: این مخزن با هدف آبیاری فضاهای سبز، هدایت و بهره برداری از آبهای سطحی و ذخیره آن در مواقع بحرانی جانمایی شده است.
وی با بیان اینکه عملیات خاکبرداری به حجم ۲ هزار مترمکعبی به اتمام رسیده، افزود: این مخزن بتنی ۵۰۰ متر مکعبی در محله قصر فیروزه واقع در بلوار هجرت ضلع شمال ورزشگاه تختی ایجاد می شود تا از ذخیره آن برای آبیاری فضای سبز شرق منطقه استفاده شود.
سالاری پور همچنین به تجهیز برخی بوستان های منطقه به سیستم آبیاری هوشمند نیز اشاره کرد و گفت: در راستای مدیریت نوین شهری و کاهش هزینه نیروی انسانی، عملیات هوشمند سازی سیستم آبیاری بوستان های منطقه از جمله در بوستان سلیمانیه انجام شده است.
وی با بیان اینکه حفظ و نگهداری فضاهای سبز و بوستان های شهری به اندازه احداث و توسعه آنها اهمیت دارد، خاطرنشان کرد: علاوه بر استفاده از روش های نوین آبرسانی برای بوستان های منطقه، به منظور ذخیره آب، تبدیل سیستم سنتی آبیاری به سیستم پیشرفته و جلوگیری از هدر رفت منابع آبی به هنگام آبیاری فضای سبز، احداث مخازن بتنی در دستور کار شهرداری قرار دارد.
مخازن پسماندهای شهری منطقه ۲ بهسازی شد
سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲ از اجرای طرح بهسازی مخازن پسماندهای شهری خبر داد.
علی اصغر طاهری با اعلام این خبر گفت: در راستای زیباسازی محیط شهری آراستگی و پاکیزگی معابر شهری و رضایت و خدمات رسانی حداکثری به شهروندان، طرح بهسازی مخازن پسماندهای شهری در قالب رنگ آمیزی و بازسازی مخازن به اجرا درآمد.
وی با بیان اینکه عمر مفید مخازن حدود چهار سال است، افزود: بر همین اساس با استقرار تیم تجهیز و بهسازی مخازن فرسوده پس از بهسازی و رنگ آمیزی به چرخه خدمات شهری برگشت.
طاهری با اشاره به اینکه طرح بهسازی مخازن به صورت مستمر انجام می شود افزود: در تداوم این طرح زیر مخزنی بتنی تهیه و نصب شده است.
سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲ خاطرنشان کرد: توجه به بهداشت عمومی و جلوگیری از اشاعه آلودگی یکی از اهداف تعمیر و بازسازی مخازن مکانیزه پسماند است که امیدوارم رضایتمندی شهروندان را به همراه داشته باشد.