به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا ابراهیمی عصر شنبه در جلسه شنبههای محرومیت زدایی با بیان اینکه از جلسات بعدی به بحث مربوط به وظایف و اقدامات نهادهای فرهنگی هم باید پرداخته شود، افزود: دستور استاندار آذربایجان غربی بر این است که در مناطق محروم و حاشیه شهرها همزمان با مسایل معیشتی و بحثهای زیرساختی، به مسایل فرهنگی هم پرداخته شود.
وی اظهار کرد: اصل طرح شنبههای محرومیت زدایی که چند ماهی است در استان و شهر ارومیه اجرا شده پرداختن به بحث زیرساختها و انجام کارهای لازم برای تسریع در خدمات رسانی به مردم ساکن در مناطق کم برخوردار شهرهای مختلف است.
معاون سیاسی، اجتماعی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: این اقدام از کوی سالار از محلات کم برخورددار ارومیه و با حضور مستقیم استاندار آذربایجان غرب شروع شده و پس از آن در محله کشتارگاه، اسلام آباد و دیگر مناطق محروم و حاشیه این شهر ادامه یافته تا با رفع نواقص و محرومیتهای زیرساختی اقدامات لازم در جهت بهبود شرایط زندگی در این محلات انجام شود.
وی یادآور شد: در زمینه رفع محرومیتهای مرتبط با زیرساختهای آموزشی و اجتماعی، ایجاد مدرسه، مکانهای ورزشی و خدماتی در این محلات در دستور کار قرار گرفته و تصمیماتی گرفته شد که بخشی از آنها اجرایی شده است.
ابراهیمی با اشاره به ارایه خدمات رفاهی برای ساکنان مناطق محروم تاکید کرد: همچنین قرار شده همزمان با بحث زیر ساختهای محرومیت زدایی به ۲ بحث دیگر نیز پرداخته شود که راه اندازی مجدد شورای هماهنگی نهادهای حمایتی از آن جمله است.
وی گفت: براساس این اقدام نهادها، سازمانها و تشکلهای حمایتی که در حوزه حمایت از محرومان و مستضعفان فعالیت دارند با هم افزایی و هماهنگی در جهت ارایه خدمات در مناطق محروم هدفمند باشند.
معاون استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: گاهی اتفاق میافتد در مناطق خاص، افراد محدودی خدماتی از تشکل ها و نهادهای مختلف دریافت میکنند که هدف ما این است هماهنگی ایجاد کرده و اگر قرار است حمایتی در بحث محرومیت زدایی صورت گیرد شامل همه مردم ساکن در این محلات باشد.
برگزاری جلسات محرومیت زدایی در دیگر شهرستانها
معاون سیاسی، اجتماعی استاندار آذربایجان غربی اظهار کرد: برگزاری جلسه محرومیت زدایی فقط در مرکز استان نباید متمرکز باشد بنابراین برنامه ریزی شده تا در آینده نزدیک این برنامه مهم که مورد توجه دولت مردمی سیزدهم هم است در سایر شهرستانهای استان نیز برگزار شود تا مسایل فرهنگی، معیشتی و محرومیتهای زیرساختی آن مناطق هم مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.
ابراهیمی افزود: وجود سازمانهای فرهنگی در مناطق محروم مهم است بنابراین نهادهای فرهنگی و مسوولان این بخش باید برای حضور و رفع مشکلات این حوزه برنامه داشته باشند و اگر نیاز به ایحاد مکانهای فرهنگی و یا توسعه فضاهای موجود است، اقدامات لازم را انجام دهند.
به گزارش ایرنا، در این جلسه مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهزیستی، کمیته امداد امام (ره)، نماینده بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، علوم پزشکی ارومیه و برخی اعضای جلسه به ارایه نظرات، پیشنهادت و مشکلات خود در انجام امور مرتبط با محرومیت زدایی در مناطق محروم ارومیه پرداخته و بر همکاری بانکهای عامل جهت اعطای تسهیلات و ایجاد اشتغال در این محلات تاکید کردند.
همچنین در این جلسه مباجث مربوط به ساخت و ساز بی رویه و غیرمجاز در زمینهای کوی سالار، نبود مدرسه در مناطق قرالر (علامه مجلسی)، اسلام آباد و کشتارگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.