سعید کعبی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود:در بارندگی روز جمعه که تا صبح شنبه طول کشید شاهد بارش ۶۶ میلیمتری در شهرکوت عبدالله بودیم که اوج بارندگیها و به شکل توفانی بین ساعات ۲ تا ۴ بامداد شنبه اتفاق افتاد.
وی اظهار داشت:از ۲۲ محله شهر کوت عبدالله ۴ نقطه بحرانی بود که بیشترین میزان آن در خیابان امام رضا (ع) به وقوع پیوست که علت آن ارتفاع پایین این خیابان در مقایسه با خیابانهای اطراف بود.
فرماندار کارون در ادامه افزود:با حمایت و پشتیبانی شرکتهای نفت، ملی حفاری، توسعه نیشکرو صنایع جانبی و با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی و مدیریت بحران استانداری از شرایط بحرانی خارج شدیم و مناطق درگیر آبگرفتگی در شهر کوت عبدالله به وضعیت عادی برگشت.
وی خاطرنشان کرد:پارسال شهر کوتعبدالله با ۱۲ میلیمتر با بیش از ۱۰ نقطه بحرانی آبگرفتگی رو به رو میشد که با اقدامات پیشگیرانه انجام شده ، امسال با حدود ۶۶ میلیمتر بارندگی به چهار نقطه بحرانی کاهش یافت که نشان میدهد اصلاح شبکه فاضلاب مثبت و موثر بوده است و در بارندگیهای اخیر شاهد معضل بالازدگی فاضلاب نبودیم.
فرماندار کارون بیان کرد: برای نمونه در سال قبل با بارندگی ۱۲ میلیمتری کوت عبدالله قدیم، شهرک بسیج، کوی شهید محسن، گاومیشآباد، کوی شهید منتظری، درویشیه، کوی خزامی، اسلامآباد شرقی و غربی، مقاومت و کانتکس زیرآب میرفت و آب وارد خانههای مردم میشد که تخلیه آن بعضا" چند هفته طول میکشید که امسال این اتفاق نیفتاد.
کعبی افزود: پیشرفت پروژه فاضلاب شهرستان کارون که در ابتدای دولت سیزدهم هشت درصد بوده هماکنون به ۵۲ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.
به گزارش ایرنا بارشهای سیلآسای روز جمعه سبب بروز آبگرفتگی بسیاری ازمناطق کلانشهر اهواز به خصوص مناطق حاشیهای و مرکزی این شهر شد.
گستردگی آبگرفتگی در اهواز از آذر ماه ۱۳۹۸ تاکنون بی سابقه بوده است.