داود شایقی روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: راه اندازی تعداد زیادی از واحد تولیدی در بخشهای کشاورزی، صنعتی، گردشگری، حمل و نقل و همچنین آب و خاک در استان در دست اجراست که امیدواریم با جذب منابع ملی و استانی بتوانیم ضمن تحرک بخشی به توسعه استان اهداف مد نظردر بخش اشتغال را هم محقق سازیم.
سند تحول ۱۲ شهرستان استان اردبیل برمبنای ظرفیتهای بومی تدوین شده است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل با بیان اینکه سند توسعه شهرستانها بسترساز تحول و توسعه خواهد بود، افزود: دراین سند ۱۲ شهرستان با ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مناطق مختلف استان مورد توجه قرار گرفته تا بر مبنای ظرفیتهای هر منطقه ، تولید، اشتغال آفرینی و سرانه درآمدی مردم افزایش یابد.
وی با اشاره به ظرفیت ممتاز استان در بخش کشاورزی و گردشگری و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی گفت: راهی جز توسعه سرمایه گذاری با مشارکت بخش خصوصی وجود ندارد و سعی میشود تا از ظرفیتهای فراهم شده در افزایش اشتغال و سرانه درآمدی مردم استان استفاده شود.
به دنبال جذب بیشترین اعتبارات از ردیفهای ملی هستیم
شایقی ادامه داد: در سال جاری توزیع منابع با هدف رفع محرومیتها از مناطق مختلف استان انجام خواهد شد و تلاش مدیران استانی بر این خواهد بود تا از ردیفهای ملی بیشترین اعتبارات را جذب استان کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل با تاکید بر لزوم تحول در حوزه گردشگری بویژه گردشگری زمستانی گفت: در فصل زمستان برای تحقق برنامههای گردشگری، زیرساختهای ورزشی به ویژه رشته اسکی را باید مهیا کرد و در کنار آن برگزاری رویدادها و جشنوارههای مختلف گردشگری زمستانی نیز به درستی هدفگذاری شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل تقویت حلقههای تولید ثروت و اشتغال را در بخش گردشگری بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: ایجاد فرصت مناسب در حوزه گردشگری بسیار مورد توجه قرار گرفته و انتظار این است تا در این بخش تحولات بزرگی شکل بگیرد.
طرح اشتغال روستایی در ۱۲۹ روستای اردبیل اجرا میشود
وی از تدوین طرح توسعه و اشتغال روستایی با هدف اشتغالزایی و جلوگیری از مهاجرت بیرویه روستاییان در استان خبر داد و گفت: مقرر است سالانه این طرح در ۱۲۹ روستای استان اجرا شود.
شایقی با بیان اینکه بر اساس این طرح در هر روستا متناسب با ظرفیتهای موجود، طرحهای اشتغال در دستور کار قرار میگیرد، یادآورشد: تاکنون طرحهای قابل توجهی در زمینههای مختلف از قبیل تولید گیاهان دارویی، خوشههای فرش، پرورش طیور و طرحهای گردشگری در برخی از روستاهای استان اجرایی شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: بر این اساس سال گذشته ۱۲۹ روستا در استان برای اشتغالزایی شناسایی شد و برای امسال نیز شناسایی همین تعداد روستا برنامهریزی شده است.