به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران امید نیک نژاد افزود: این شرکت با همه مشکلات ولی عهدی که با مردم،دولت سیزدهم و اصحاب فرهنگ بسته است، پایبند بوده و با همه توان این بنا گذاشته شده تا تولید کاغذ داخلی را به سرانجام برسانیم.
وی افزود: پس از اورهال و تعمیرات چند روزه پیش بینی شده فصلی و ذخیره مناسب چوب از پانزدهم دی ماه تا پایان سال بیش از ۱۰ هزارتن کاغذ سفید دیگر نیز در این مجموعه تولید خواهد شد که ،مجموعا بیش از۴۰ هزارتن کاغذتحریر امسال در کارخانه کاغذ مازندران با کیفیت مناسب تولید خواهد شد.
وی گفت :با برنامه ریزی مناسب ۱۲هزارمتر مکعب چوب روسی از هفته جاری به تدریج وارد یارد کارخانه میشود که این رقم تا پایان سال با عقد قرارداد جدید به ۲۴ هزار متر مکعب خواهد رسید .
نیک نژاد تصریح کرد : در صورت تزریق نقدینگی، تأمین چوب مورد نیاز از درختان شکسته افتاده جنگل های شمال و مناسب سازی قیمت کاغذ خریداری شده سال آینده، همه نیاز آموزش و پرورش و بخش اعظمی از نیاز ناشران کشور در کارخانه کاغذ مازندران تولید خواهد شد.
مدیرعامل صنایع چوب و کاغذمازندران خواستار تخصیص اعتبار موردنیاز خرید کاغذکتب درسی ازسوی سازمان برنامه و بودجه به وزارت آموزش و پرورش برای پرداخت آن به این کارخانه شد. وی ضمن تشکر از شورای پول و اعتبار افزود : چند روز آینده خبری خوش از حمایت ویژه دولت از این صنعت ملی و کالای استراتژیک با عنایت ویژه رئیس جمهور محترم و دستور معاون اول محترم و پیگیری وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل محترم بانک ملی که انجام شده ،اعلام خواهد شد که بخش اعظم مشکلات موجود را مرتفع خواهد ساخت.
وی بیان داشت: شرکت صنایخ چوب و کاغذ مازندران پس از سالها وقفه در یکسال گذشته به مزیت اصلی خود که تولید کاغذتحریر مورد نیاز کشور است بازگشت و این که طی یکسال بیش از ۳۸هزارتن کاغذتحریر مورد نیاز آموزش و پرورش، کتب کمک آموزشی، ناشران کشور و را تامین کند ، بی سابقه است.
شرکت چوب و کاغذ مازندران در حال حاضر سهامی خاص است که ۶۰ درصد سهام آن در اختیار شرکت آینده پویا ، ۲۰درصد صندوق بازنشستگی کشوری با ۲۰ درصد دیگر هم در اختیار شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی است.
شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران در سال ۱۳۷۶ با ظرفیت تولید ۱۷۵ هزار تن انواع کاغذ شامل ۹۰ هزار تن کاغذ روزنامه ، چاپ و تحریر و ۸۵ هزارتن کاغذ فلوتینگ و با یک هزارو ۵۰۰ کارگر در کیلومتر ۱۵ ساری - کیاسر ایجاد شد.