تهران- ایرنا - ۴۳ درصد شرکت‌های آلمانی قصد دارند فعالیت‌های اقتصادی سال آینده خود را در قاره آفریقا به ویژه در حوزه‌های هیدروژن سبز و گاز طبیعی مایع، گسترش دهند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ داده های وزارت اقتصاد آلمان نشان می دهد: میزان سرمایه گذاری سال ۲۰۲۱ شرکت های آلمانی در آفریقا یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون یورو بوده که یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون یوروی آن در منطقه جنوب صحرا هزینه شده است.

۳۹ درصد دیگر اعضای انجمن بازرگانی آلمان - آفریقا که مدعی نمایندگی از ۸۵ درصد کسب وکارها و شرکت های فعال در آفریقاست، گفته اند که قصد دارند سطح سرمایه گذاری خود را در این قاره ثابت نگهدارند.

کریستوف کانگیسر رئیس این انجمن گفت که بیشتر شرکت های عضو این نهاد، با توجه به قرار داشتن این قاره در مسیر رشد و توسعه، خواستار گسترش فعالیت های سال آتی خود در این قاره هستند و با توجه به تلاش این کشور به عنوان بزرگترین اقتصاد اروپا برای کاهش وابستگی به گاز روسیه از هنگام آغاز جنگ اوکراین، فرصت های بزرگی در بخش انرژی آفریقا پیش بینی کرد.

وی با اشاره به سنگال، نیجریه و موریتانی به عنوان کشورهای دارای ظرفیت بالقوه سرمایه گذاری گفت که حوزه هیدروژن سبز و گاز مایع در بسیاری از کشورها، جان تازه ای خواهد گرفت و پیش بینی کرد که تولید هیدورژن سبز در نامیبیا، سوددهی بالایی داشته باشد.

بر اساس یک نظرسنجی، ۵۶ درصد شرکت های آلمان، کسب وکار۲۰۲۲ خود را در آفریقا مثبت و هفت درصد بسیار خوب ارزیابی کرده اند.

این انجمن، قانون اول ژانویه را که شرکت های بزرگ را موظف به اقدام علیه موارد نقض حقوق بشر و دگرگونی های آب وهوایی می کند، به علت ایجاد لایه تازه ای از دیوانسالاری، غیرسازنده دانسته و با آن مخالفت کرده است.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ نظرسنجی جدیدی نشان داد سه انجمن از هر پنج انجمن صنعتی در آلمان درباره اوضاع اقتصادی در سال آینده میلادی (۲۰۲۳) بدبین هستند و انتظار دارند شرکت‌هایشان به دلیل بحران انرژی ناشی از جنگ اوکراین تولید کمتری داشته باشند.

نظرسنجی موسسه تحقیقات اقتصادی آلمان (IW) که نتایج آن سه شنبه (امروز) منتشر شد، نشان می‌دهد که از ۴۹ انجمن صنعتی در آلمان که در این نظرسنجی شرکت کرده اند، ۳۰ انجمن گفتند انتظار دارند که اعضای آنها در سال آینده میلادی تولید کمتری داشته باشند.

این نتایج نشان داد که فقط ۱۳ انجمن انتظار دارند که بخش‌های مرتبط با آنها تولید بیشتری داشته باشد.