طهمورث حیدری روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: هیات فوتبال از بزرگترین هیاتهای ورزشی اُستان است که بیشترین بیمه شده ورزشی اُستان در این رشته ورزشی مشغول فعالیت هستند که افزون بر ۱۰ هزار نفر ورزشکار فوتبال در بخش آقایان و بانوان در اُستان فعال هستند و تعداد تیمهای فوتبال ثبت شده و فعال چهارمحال و بختیاری به ۶۰ تیم میرسد.
فوتبال یکی از بهترین راهها برای معرفی چهارمحال و بختیاری در کشور است
رییس هیات فوتبال استان گفت: برای معرفی بهتر چهارمحال و بختیاری در رسانه میتوان از ظرفیت فوتبال بهره ببریم و ظرفیت اُستان در این زمینه زیاد است.
حیدری ادامه داد:زاگرسنشینان از نظر جسمی و بدنی میتوانند ورزشکاران خوبی در فوتبال باشند و تعداد زیادی بازیکن مستعد در فوتبال اُستان وجود دارد که متاسفانه تاکنون نتوانستهاند به حقشان برسند.
رییس هیات فوتبال استان خاطرنشان کرد: امروزه ورزش فوتبال حرف اول در بسیاری از زمینه مانند روابط اجتماعی، اقتصاد و صنعت میزند و از مهمترین رشتههای ورزشی در دنیا و کشورمان محسوب میشود که به کمک فوتبال میتوانیم استان را در کشور مطرح کنیم که خوشبختانه در این زمینه استاندار چهارمحال و بختیاری توجه ویژهای به ورزش دارد.
وی تاکید کرد: مشکل اساسی هیات فوتبال استان نبود حامی مالی است که باعث شده است نتوانیم به جایگاه اصلی خودمان در فوتبال کشور دست پیدا کنیم و حق اُستان است که یک نماینده در لیگ دست اول فوتبال کشور داشته باشد.
چهارمحال و بختیاری قطب داوری فوتبال کشور است
حیدری افزود: فوتبال اُستان نسبت به امکانات و شرایطی که در کشور دارد جزو بهترینها از نظر داوری فوتبال است و چهارمحال و بختیاری در صدر فوتبال کشور قرار دارد.
رییس هیات فوتبال استان ادامه داد:برترین داوران بینالمللی حال حاضر کشور از چهارمحال و بختیاری است و امسال ۶ نفر از داوران استان در لیگ برتر فوتبال کشور سوت میزنند که یک رکورد برای استان محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری از سالهای دور نقش پررنگی در داوری فوتبال داشته است و همانطور که در گذشته داورانی مانند یدالله جهانبازی خوش درخشید، امروز نیز داورانی مانند موعود بنیادیفر، میثم حیدری، وحید زمانی و بهمن عبدالهی دیدارهای مهمی را در لیگ برتر کشورمان را سوت میزنند.
حیدری تصریح کرد:داوران فوتسال و فوتبال ساحلی چهارمحال و بختیاری در کشور شاخص هستند و بانوان اُستان نیز در زمینه داوری فوتبال و فوتسال بانوان در سالهای اخیر پیشرفت چشمگیری داشتند و توانستند در لیگ برتر بانوان کشور نیز قضاوت کنند.
حیدری گفت: آموزش داوری در اُستان وضعیت مطلوبی دارد و دوره های متعدد داوری از ابتدای سال در اُستان برگزار شده است که دوره های داوری A و B آسیا از جمله آنهاست.
رییس هیات فوتبال چهارمحال و بختیاری گفت:امسال نیز به اذعان مسوولان ورزش و جوانان اُستان در بحث آموزش در بین ۵۴ هیات اُستانی هیات فوتبال حائز رتبه اول آموزش شد.
حیدری افزود: تعدد دورههای آموزشی برگزار شده در سال جاری مطلوب بود و برگزاری دورههای متعدد داوری، مربیگری و مدرسی مربیگری در سطوح مختلف برای بانوان و آقایان در سال جاری موید این مطلب است.
رییس هیات فوتبال چهارمحال و بختیاری گفت:باشگاه ها در بحث استعدادیابی و هدایت جوانان به فوتبال نقش موثری دارند و وجود حامی مالی برای باشگاهها میتواند در این زمینه موثر باشد و هم اکنون این تعداد به حدود ۶۰ باشگاه فعال رسیده که همگی ثبت شدهاند.
حیدری تاکید کرد: فعال نگهداشتن باشگاههای فوتبال در دستور کار است و استمرار و برگزاری مسابقات در این زمینه راهگشاست.
وی خاطرنشان کرد: مسابقات داخلی بهطور منظم برگزار میشود و ازابتدای فصل جاری فوتبال امسال، نزدیک به ۸۰۰ مسابقه داخل اُستانی در رشته فوتبال برگزار شد که شامل مسابقات فوتبال،فوتسال و فوتبال ساحلی در بخش آقایان و بانوان و در تمامی ردهها و پایهها است.
به گفته وی، بانوان فوتبالیست اُستان در لیگ برتر کشور امسال با تیم "بام ایران" حضور داشتند که متاسفانه به دلیل کمبود حمایتها در لیگ دسته یک کار خود را ادامه میدهند و تیم فوتبال ساحلی 'شهدای چلیچه' نیز در فوتبال ساحلی در لیگ یک ادامه فعالیت خواهد داد.
وی تصریح کرد: تیم فوتبال 'پارسیان هارونی' نیز به عنوان نماینده اُستان در لیگ دسته سه فوتبال کشور فعال است.
حیدری اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری امسال در تمامی تیمهای پایه و در همه ردههای سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید نماینده در مسابقات کشوری داشته و این میتواند موجب شکوفایی فوتبال در اُستان شود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر ۳۵ هزار ورزشکار سازمان یافته در قالب ۵۰۰ هیات ورزشی دارد و هیات فوتبال اُستان با داشتن ۱۰ هزار عضو فعال از هیاتهای فعال ورزشی به شمار میرود.