رضا جعفرپور روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از بین آثار ارسالی ۱۲ اثر برای اجرای نهایی انتخاب شدهاند.
وی ادامه داد: آثار ارسالی استانهای مختلف کشور از جمله آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، فارس، تهران، لرستان و کردستان است.
دبیر پنجمین جشنواره ملی شمس و مولانا اظهار کرد: بیشترین آثار ارسالی از استانهای تهران و آذربایجان شرقی است.
وی پاسداشت مقام و منزلت شمس و مولانا، تولید محتوای فرهنگی و هنری در مورد شمس و مولانا و ترغیب جوانان و نوجوانان برای تولید آثار فاخر موسیقی سنتی را اصلی ترین اهداف جشنواره عنوان کرد.
جعفرپور با بیان اینکه دراین جشنواره اکثرجوانان و نوجوانان باهم رقابت میکنند، یادآور شد: در این جشنواره موسیقی های سنتی ایران با اشعار مولانا و دیگر شعرای عارف اجرا میشود که امسال موسیقی سنتی آذربایجان نیز به آن اضافه شده است.
وی با بیان اینکه پنجمین جشنواره موسیقی شمس و مولانا ۲۰ تا ۲۲ دی ماه جاری برگزار میشود، گفت: این جشنواره با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی خوی، معاونت استانداری و فرمانداری خوی ، میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگردی، فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی ، مجتمع آموزشی و فرهنگی بوتراب خوی و انجمن موسیقی ایران برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، جشنواره موسیقی شمس و مولانا که خاستگاه آن خوی دارالصفای ایران و دار المومنین است مجموعه ای است از آواها و نواها، که از سویی مبین مبانی اسلامی و عرفانی و از سوی دیگر تجلی گاه موسیقیهای اصیل ایرانی (سنتی نواحی) است که به نوعی با موضوع عرفان و ادب مرتبط هستند.
پاس داشت جایگاه عرفانی شمس و مولانا تولید آثار فاخر هنری با موضوعات معرفت، اخلاق، ادب و عرفان اسلامی و شمس و مولانا،ارج نهادن و ترویج فرهنگ و هنر ایرانی اسلامی با تکیه بر آموزههای اخلاقی، دینی و عرفانی برگرفته از کلام شمس و مولانا و عارفان و ادیبان، شناسایی و آشنایی با ظرفیتها و توانمندیهای حوزه عرفان و ادب، شناسایی و معرفی جوانان و علاقه مندان متعهد و صیانت از موسیقی اصیل و فاخر مناطق کشور از اهداف این جشنواره است.