سید مهدی محصل روز جمعه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: در ۹ ماه سال گذشته یکمیلیون و ۵۳۸ هزار و ۹۴۶ مراجعه و در مدت مشابه امسال یکمیلیون و ۸۳۳ هزار و ۷۲۴ بار مراجعه بیمهشدهها به مراکز درمانی ثبت شدهاست.
وی اضافه کرد: در این مدت اعمال جراحی سرپایی با ۲۷ درصد رشد نسبت به سال گذشته، مراجعه به پزشک عمومی با ۲۱ درصد، پاراکلینیک با ۲۰ درصد، پزشک با ۱۸ درصد و دندانپزشک با ۱۲ درصد به ترتیب بیشترین افزایش را داشتهاست.
وی با اشاره به خدمات بستری به بیمهشدههای تحت پوشش، گفت: هزینههای درمانی بستری معمولا نیاز به پوشش بالایی دارد که ۹۰ درصد هزینه بستری در مراکز دانشگاهی به عهده تامین اجتماعی میباشد.
به گفته محصل، در مراکز خیریه و خصوصی نیز ۹۰ درصد هزینه با تعرفه دولتی در تعهد ما میباشد و مابهالتفاوت توسط بیمهشده پرداخت میشود.
وی با اشاره به پوشش ۱۰۰ درصدی هزینه بستری افراد بالای ۶۵ سال در مراکز دانشگاهی، گفت: سازمان تامین اجتماعی از سال گذشته برای پوشش بیشتر درمانی سالمندان و افراد بالای ۶۵ سال همه هزینه بستری این گروه را در مراکز دانشگاهی پرداخت کرده که در ۶ ماه نخست امسال ۱۲۹ پرونده بررسی شدهاست.
چهار مجموعه ملکی مدیریت تامین اجتماعی با ۵۰ متخصص و ۱۱۰ پزشک عمومی در استان قم فعال است؛ مدیریت درمان تامین اجتماعی قم با ۸۰۰ مرکز درمانی طرف قرارداد میباشد.