در این گزارش که روز چهارشنبه به چاپ رسید به مواردی از این دست اشاره شده، از جمله نمایندهای که در سفر به یکی از کشورهای جنوب شرق آسیا به دنبال میخانه و مسائل غیراخلاقی بوده است. به گفته یکی از همکارانش، نامبرده پس از بازگشت هیات پارلمانی به انگلیس در مقصد ماند تا با زنان جوان ارتباط غیر اخلاقی برقرار کند.
در این گزارش همچنین آمده است که گروه دیگری از نمایندگان مجلس انگلیس، در ضیافتهای فاسد شرکت و با زنان جوان کشور میزبان روابط غیر اخلاقی برقرار کردهاند.
گفته میشود که در جریان سفر سه نماینده مجلس انگلیس به یکی از کشورهای اروپایی، آنها به دلیل مصرف بیش از اندازه مشروبات الکلی در شب قبل، از شرکت در مراسم صبحانه کاری سفارت انگلیس بازماندند.
یکی از منابع تایمز گفته است که چگونه نمایندگان مجلس انگلیس در سفرهای خارجی خود را در قامت افراد مشهور میبینند، شراب مینوشند و رفتارهای متکبرانهای از خود نشان میدهند.
یک سخنگوی دفتر نخست وزیر انگلیس گزارش نشریه تایمز را بسیار نگران کننده خوانده اما ادعا کرده است که نظارت بر سفرهای نمایندگان پارلمان برعهده کمیته انضباطی نهاد قانونگذار است. او گفت: «ما برخی از گزارشها را دیدهایم و برخی از رفتارهای گزارششده به وضوح بسیار نگرانکننده است. نخست وزیر معتقد است که نمایندگان مجلس باید سخت برای مردم کار کنند.»
این گزارش درحالی منتشر میشود که چندی پیش یک نماینده پارلمان انگلیس از وجود شبکه مافیای فساد اخلاقی در نهاد قانونگذار این کشور خبر داد که در آن نام ۴۰ سیاستمدار انگلیسی که با قلدری و سوء رفتار جنسی شناخته میشوند، ثبت شده است.
«شارلوت نیکولز» از حزب کارگر انگلیس با بیان اینکه در این فهرست نام دو وزیر پیشین دولت بهچشم میخورد گفت؛ همکارانش به او هشدار داده شدهبودند که هرگز از این افراد نوشیدنی نپذیرند یا با آنها خلوت نکند.
این درحالیست که هر از گاهی نمایندگان مجلس انگلیس به اتهام فساد اخلاقی از مقام خود کنارهگیری کرده و یا از طرف مقامات حزبی برکنار میشوند.
چهار سال پیش انتشار چندین گزارش درباره فساد اخلاقی نمایندگان پارلمان انگلیس به سوژه داغ رسانهها تبدیل شد. بر اساس تحقیقات صورت گرفته، فساد اخلاقی و آزار جنسی در میان نمایندگان این کشور به لطف سکوت مقامهای ارشد این نهاد سیاسی به امری رایج بدل شده است.
این تحقیقات حاکیست که براثر رواج فرهنگ سکوت و چاپلوسی در پارلمان، آزار و اذیت جنسی همچنان ادامه دارد و به عنوان یک معضل پنهان باقی مانده است.
«دیم لورا کاکس» حقوقدان انگلیسی در گزارش خود هشدار داده که مفاسد اخلاقی برخی از نمایندگان، کل اعتبار و مشروعیت پارلمان را زیر سؤال برده است.
وی خواستار رسیدگی و حل جدی این مساله شد، هرچند پیشبینی کرد که برون رفت از این معضل در چارچوب مدیریت فعلی دشوار خواهد بود.
در این گزارش که بخشهایی از آن در مطبوعات انگلیس منعکس شد، آمده است که بیش از نیمی از کارکنان پارلمان شاهد و یا مورد سوءاستفاده رفتارهای غیراخلاقی نمایندگان مجلس قرار گرفتهاند.
این گزارش میافزاید، یک پنجم زیردستان نمایندگان مجالس اعیان و عوام قربانی آزار جنسی شدهاند و این در حالی است که ۷۵ درصد آنها، از ترس از دست دادن شغل تاکنون سخنی به میان نیاوردهاند.
گزارش یاد شده که براساس نظرسنجی از یک هزار و ۳۷۷ تن از کارکنان پارلمان انگلیس تهیه شده همچنین مؤید آن است که نیمی از قربانیان به مسئولان انضباطی پارلمان برای طرح شکایتهای خود اعتماد ندارند.
انتشار این گزارش سبب شد تا چندین تن از اعضای دولت از جمله «مایکل فالون» وزیر پیشین دفاع و «دامیان گرین» معاون نخستوزیر پیشین انگلیس به دلیل رابطه غیر اخلاقی با زنان جوان از سمت خود استعفا دهند.
البته فساد اخلاقی محدود به پارلمان انگلیس نیست و گزارشهای متعددی درباره رفتارهای غیراخلاقی در سایر بخشهای حکومتی منتشر شده است. چندی پیش گزارشی تکان دهنده درباره عمق فساد اخلاقی در کلیسای انگلیس منتشر و موجب شد تا اسقف اعظم انگلیس عذرخواهی و ابراز شرمندگی کند.