به گزارش ایرنا در جوابیه سازمان برنامه و بودجه به روزنامه تعادل آمده است: مسلماً بهبود وضع معیشت مردم در گرو دستیابی به رشد پایدار اقتصادی است که متضمن کاهش نرخ تورم و افزایش سرمایهگذاری است. اما کسانی که در طول مدیریت 8 ساله خود با رشد اقتصادی نزدیک به صفر، نرخ سرمایهگذاری منفی ۴/۶ درصدی، تورم 60 درصدی، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردتومانی و استقراض 160 هزار میلیارد تومانی از بانک مرکزی فرش قرمز نارضایتی اقتصادی را در کشور پهن کردهاند، حالا تنها به دنبال تخریب تصمیمات دولت هستند؛ وقتی دولت لایحه ترمیمی ارایه میکند میگویند تورمزا است وقتی در لایحه بودجه براساس شرایط موجود رقمی را در نظر میگیرند میگویند چرا پایینتر از تورم است.
دولت سیزدهم از یک سو بهبود وضعیت شاخصهای کلان اقتصادی را دنبال میکند که در نتیجه آن در فصل تابستان شاهد رشد بالای سه درصدی هستیم؛ از طرف دیگر دولت با تمرکز بر ریشههای رشد پایه پولی و نقدینگی، توانست نرخ تورم را 19.7 درصد کاهش دهد؛ به عبارت دیگر بهبود شاخصهای کلان در کنار ادامه روند کاهشی نرخ تورم افزایش حقیقی قدرت خرید مردم را در پی خواهد داشت.
در هر حال معیشت اقشار کمدرآمد و موضوع افزایش حقوق کارکنان از مهمترین دغدغههای دولت است و بدون کمکاری و مجدانه به رفع موانع موجود و شرایط مساعدتر تلاش میکند. در همین راستا طرح افزایش حقوق کارکنان دولت برای دومین بار در نیمه دوم سال 1401 اجرا شد و در برنامه هفتم و بودجه 1402 نیز موضوع معیشت و حقوق از اهمیت و حساسیت ویژهای برخوردار است. لذا دولت با در نظر گرفتن محدودیتهای موجود در سال 1402 حقوق کارمندان را به میزان قابل قبولی افزایش خواهد داد. البته قطعاً مانند ادوار گذشته در مورد افزایش حقوق تصمیماتی نخواهد گرفت که بر اساس منابع غیر قابل تحقق باشد و تورم سنگینی را به آحاد مردم تحمیل کند.