به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز پنجشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان افزود: بخشی از اعتبارات سفر رییس جمهور به صورت مستقیم اختصاص یافته است و بخشی دیگر را مدیران دستگاههای اجرایی باید پیگیری کنند.
وی با اشاره به اینکه از ۱۵ بهمن تا ۲ ماه آینده اعتباری واگذار نخواهد شد، درباره تامین اعتبارات از طریق تهاتر نفت گفت، وزارت نفت نیز اعلام کرده تا ۱۵ بهمن ماه به محض دریافت جزئیات گزارش هزینه کرد دستگاههای اجرایی استان، اعتبارات مورد نیاز را در اختیار آنها قرار خواهد داد.
قاسمی فرزاد گفت: بر اساس قانون و اعلام وزارت اقتصاد و بانک مرکزی تکالیفی برای بانکها در ارائه تسهیلات برای طرحهای توسعه ای مشخص شده است که در نشست بعدی میزان همکاری بانکها در اجرای طرحهای استانی بررسی و به وزارت اقتصاد و بانک مرکزی اعلام خواهد شد.
وی یادآور شد: با شورای بانک های استان توافق شده عملکرد هر یک از بانک ها را در انجام ارائه به موقع تسهیلات تکلیفی طی ۹ ماه گذشته ارزیابی کنیم.
استاندار همدان تصریح کرد: در راستای اجرای تبصره چهار قانون بودجه کشور مبنی بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در اجرای طرحهای توسعه ای اطلاعات لازم از سوی دستگاههای اجرایی در سامانه مشارکت عمومی و خصوصی در اختیار قرار گیرد.
وی با اشاره به ضرورت ارائه به موقع گزارش عملکرد بهره وری از سوی دستگاههای اجرایی استان، افزود: ملاک ارزیابی مدیران استان، بررسی عملکرد بهره ورانه مجموعه های زیرپوشش آنها است و اگر این عملکرد بدون شاخص های رشد باشد، در ابقای مدیران تجدید نظر خواهد شد.
قاسمی فرزاد سرشماری برای تایید اطلاعات هویتی و مکانی افراد را ضروری دانست و یادآور شد، این مهم از طریق ورود به سامانه ثبت احوال در اینترنت انجام می شود.
آیتالله «سیدابراهیم رییسی» رییس جمهوری اسلامی ایران پنجشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۱ در سیامین سفر استانی خود، وارد همدان شد، سفر پربرکت رییس جمهور ۲۴ هزار میلیارد تومان رهاورد برای استان همدان به همراه داشت که شامل ۱۴ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح های عمرانی، اقتصادی و خدماتی و پرداخت ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در بخش های مختلف است.