تهران-ایرنا- پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) امروز پنجشنبه به سی و هفتمین کابینه اسرائیل و ششمین دولت به ریاست بنیامین نتانیاهو رهبر حزب راستگرای لیکود رای اعتماد داد.

به گزارش الجزیره، کابینه جدید نتانیاهو راست‌گراترین و افراطی‌ترین کابینه در تاریخ اسرائیل به شمار می آید که امروز توانست ۶۳ رای موافق از کنست دریافت کند.

در ترکیب کابینه جدید این رژیم حضور چهره هایی که سابقه محکومیت دارند در داخل تشکیلات رژیم، جنجال آفرین شده است.

نتانیاهو در نشست کنست برای دادن رای اعتماد، با تکرار ادعاهای سابق خود علیه ایران مهمترین وظیفه دولتش را مقابله با فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران خواند و در عین حال وعده داد که این دوره توافق‌های عادی‌سازی بیشتری صورت می گیرد.

جلسه امروز کنست به خاطر اعتراض مخالفان نتانیاهو با تشنج و تنش همراه بود.

در حالی که شرکای نتانیاهو در تشکیل دولت رژیم صهیونیستی به وضوح مواضع خود را در مخالفت با تشکیل کشور فلسطین و حقوق اقلیت ها اعلام کرده اند، وی مدعی شد : با ترویج تسامح، مسیر تلاش برای دستیابی به صلح را طی خواهیم کرد.

شرکای ائتلاف نتانیاهو شامل صهیونیسم مذهبی و افراطی های راستگرا پیشتر آشکارا در مورد مخالفت خود با دولت فلسطین و حقوق اقلیت ها صحبت کرده اند.

نتانیاهو همچنین گفت که کابینه وی "با افزایش هزینه های بالای زندگی مقابله و برای بهبود آموزش مبارزه خواهد کرد. "

وی در حالی که نمایندگان مخالفش در کنست با دادن شعارهایی پیوسته سخنانش را به نشانه اعتراض قطع می کردند، ادامه داد: اعضای کنست، لازم نیست فریادهای شما را گوش دهم تا بدانم ما اختلافاتی داریم، اما ما در مواردی هم با هم اتفاق نظر داریم.

وی خطاب به آنها افزود: شکست در انتخابات پایان دموکراسی نیست، بلکه جوهره دموکراسی است.

نتانیاهو سخنان خود را با به سر گذاشتن کیپا (کلاه مخصوص یهودیان) و خواندن دعای مذهبی پایان داد و سپس اعضای دولت ۳۰ نفره خود را معرفی کرد.

پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) روز پنجشنبه در جریان رای اعتماد به کابینه معرفی شده بنیامین نتانیاهو به عنوان نخست وزیر مکلف دچار تنش و تشنج شد.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، نمایندگان مخالف نتانیاهو با قطع سخنرانی وی نسبت به کابینه پیشنهادی انتقاد کردند.

همزمان با تنش در کنست رژیم صهیونیستی صدها نفر از صهیونیست های معترض نیز در خارج از کنست به معرفی کابینه نتانیاهو اعتراض کردند.

انتخاب برخی از صهیونیست های تندرو و راست افراطی از سوی وی موجب شده است تا بسیاری نسبت به سیاست های این رژیم در آینده ابراز نگرانی کنند.

گزارش ها حاکیست که شماری از نمایندگان کنست علیه نتانیاهو شعار داده اند.

روز گذشته نیز یکصد نفر از سفرای سابق رژیم صهیونیستی در نامه‌ای به نخست‌وزیر این رژیم درباره روی کار آمدن دولت او به عنوان دولتی راست‌گرا و افراطی ابراز نگرانی کردند.

تعیین چهره های بسیار افراطی و تندرو از جمله «ایتامار بن گویر» به عنوان وزیر امنیت داخلی در کابینه رژیم صهیونیستی صدای خود صهیونیست ها را هم درآورده است. آنها بن گویر را جزئی از «اراذل و اوباش آشوبگر» و خطری برای این رژیم قلمداد می کنند.

«گدعون لوی» نویسنده و تحلیلگر صهیونیست بن گویر رهبر حزب «عوتسما یهودیت» را به «آرییل شارون» و «دیوید بن گورین» نخست وزیران پیشین رژیم صهیونیستی تشبیه کرده که بر اساس دیدگاه برتربینانه خود، فلسطینیان را کشتار و آنان را از خانه و کاشانه خود آواره کردند.
انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی اواسط آبان ماه ۱۴۰۱ برگزار شد که در آن اردوگاه سیاسی تحت رهبری نتانیاهو با کسب ۶۴ کرسی بر اردوگاه رقیب خود متشکل از ائتلاف «یائیر لاپید» نخست وزیر پیشبرد امور و «بنی گانتس» وزیر جنگ کنونی رژیم صهیونیستی پیروز شد. ائتلاف لاپید و گانتس در این انتخابات ۵۱ کرسی را کسب کردند.
در پارلمان آینده رژیم اسرائیل که بیست و پنجمین دوره خواهد بود و نیز در ائتلاف حاکم آینده، بیشتر "کیپا" پوشان (یهودیان مذهبی که کلاهی به نام کیپا برسر می‌کنند) و بیشترین تعداد شهرک نشینان صهیونیست و تعداد بسیار کمی از زنان حضور خواهند داشت.
به عقیده تحلیلگران سیاسی، حضور راست افراطی و احزاب دینی صهیونیستی و حریدی در قدرت از یک سو باعث خواهد شد که بحران و شکاف های داخلی در مرحله پیش رو در رژیم صهیونیستی به شدت گسترش یابد و ائتلاف حاکم آینده به ریاست نتانیاهو رویکرد و سیاست‌های بسیار افراطی و فاشیستی را علیه فلسطینی‌ها در داخل سرزمین‌های اشغالی و در کرانه باختری و قدس و نوار غزه در پیش بگیرد و از سوی دیگر، سطح تنش‌ها در منطقه را افزایش دهد.