به گزارش ایرنا، محمد کرمی پنجشنبه شب در نشست شورای اداری سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت کم نظیر بندر چابهار اظهار داشت: سیستان و بلوچستان ظرفیت های فراوان و بی نظیری دارد که با تکیه بر آنها می توانیم پیشرفت کشور را رقم بزنیم.
وی با اشاره به اینکه باید فرصت خدمت را قدر بدانیم و در این مدت به بهترین نحو تلاش کنیم، افزود: کاری که توسط نیروهای این سازمان انجام می شود بسیار مهم و حائز اهمیت است.
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اهمیت نوآوری و خلاقیت ادامه داد : کارکنان سازمان مدیریت و برنامه ریزی باید با طرح هایی که ارائه می دهند، نگاه های مرکز را به استان تغییر دهند.
کرمی با تاکید بر اینکه ایجاد زیرساخت ضرورتی اجتناب ناپذیر برای جذب سرمایهگذار است، تصریح کرد: گروه های جهادی باید ساماندهی شوند چرا که افراد توانمندی در این گروه ها فعال اند که باید بر حسب نیاز سامان پیدا کنند.
به گزارش ایرنا، سیستان و بلوچستان به عنوان وسیع ترین استان کشور از شمال به استان خراسان جنوبی، از جنوب به دریای عمان با بیش از ۳۱۰ کیلومتر مرز آبی، از شرق با کشورهای پاکستان و افغانستان با ۱۱۰۰ کیلومتر مرز خشکی و از سمت غرب با استان های کرمان و هرمزگان همجوار است.
این استان به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی، مرزی بودن، دسترسی به آبهای آزاد و منابع غنی طبیعی با قابلیت های ویژه، منحصر به فرد و بکر فرصت گرانبهایی برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی فراهم کرده است.
سیستان و بلوچستان سرزمین هزاران گنج و ارتباط دهنده جمعیت ۸۰۰ میلیونی آسیای میانه با ۲ میلیارد نفری حوزه اقیانوس هند فرصتی گرانبها برای سرمایهگذاریست بطوریکه سرمایهگذاران داخلی و خارجی برای حضور و سرمایهگذاری در این میدان بر یکدیگر پیشی میگیرند .