به گزارش ایرنا از خبرگزاری "سما" فلسطین، عدنان ابوحسنه مشاور رسانهای اونروا به خبرنگاران در غزه گفت که این سازمان هزینه های سال جاری خود را از طریق اموالی که از اعطاکنندگان تأمین می شود، پوشش خواهد داد، اما ۸۰ میلیون دلار برای سال ۲۰۲۳ به عنوان وام خواهد پرداخت.
وی سال آینده میلادی را با توجه به افزایش شمار آوارگان و نیاز ضروری آنها برای زندگی، سالی بسیار سخت برای اونروا دانست و گفت: نباید این حوادث برای آژانسی چون اونروا با این حجم از کار و این میزان از فعالیت روی دهد.
فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (اونروا) نیز در یک پیام تصویری به مناسبت پایان سال ۲۰۲۲ به کارمندان این سازمان و آوارگان فلسطینی، این سال را به علت افزایش چالشها در خصوص احقاق حقوق اساسی آوارگان، سالی سخت برای آنها در تمام منطقه دانست.
لازارینی گفته بود که با وجود شرایط بسیار سخت، اما اونروا توانست به همراه ارائه کمک، به بیش از ۵۰۰ هزار کودک در بیش از ۷۰۰ مدرسه آموزش دهد و حدود ۲ میلیون نفر از آوارگان نیز توانستند به مراقبت بهداشتی اولیه باکیفیت دست پیدا کنند.
اونروا سال ۱۹۴۹ برای کمک و حمایت از آوارگان فلسطنیی در پنج منطقه شامل اردن، سوریه، لبنان، کرانه باختری و نوار غزه شکل گرفت.
به دنبال حمایت همه جانبه دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا از رژیم صهیونیستی، واشنگتن کمک ۳۶۰ میلیون دلاری ایالات متحده در سال ۲۰۱۸ میلادی به آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی را قطع کرد، همین امر موجب شده است که این سازمان در سال های گذشته با کمبود شدید بودجه برای تأمین برنامههای بشردوستانه خود روبه رو شود.