به گزارش خبرنگار ایرنا، واژه کفن در ذهن همه افراد مرگ، و پایان زندگی دنیوی را تداعی میکند و آن را بر تن مردگان میپوشانند ولی برای مردم ورامین، اسم کفن با زندگی، مقاومت، فداکاری و آغازی برای زندگی جدید در دفاع از حق و حقیقت همراه است. کفن پوشیدن در فرهنگ مردم ورامین از حدود ۶۰ سال قبل و با قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ آغاز شد، زمانی که مردم این دیار خبر دستگیری امام راحل توسط عوامل ستمشاهی را شنیدند، در حالی که عزادار سومین روز از شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بودند، کفن بر تن کرده و پای پیاده به سمت تهران حرکت کردند تا از مرجعیت و ولایت خود دفاع کنند.
هر چند که حرکت کفنپوشان دیار ۱۵ خرداد در ۱۲ محرم سال ۱۳۸۳ هجری قمری در ظاهر به ضرب گلوله دژخیمان و به خاک و خون کشیده شدن دهها جوان ورامینی و پیشوایی متوقف شد ولی حرکتی که به واسطه خون شهدای این دیار آغاز گردید، پیروزی انقلاب را در ۲۲ بهمن سال ۵۷ رقم زد.
۴۶ سال بعد، و در دهه اول محرم بار دیگر تاریخ برای مردم ورامین تکرار شد، مردم ورامین در دهه اول محرم مشغول عزاداری شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان بودند که فتنهگرانی که به بهانه تقلب در انتخابات ریاست جمهوری، ماهها کشور را با مشکل مواجه کرده بودند، در روز عاشورا به مجالس عزاداری هجوم برده و با توهین به بیرق عزای حسینی، جنایتی بیسابقه را در تاریخ ایران اسلامی رقم زدند.
در نهم دیماه سال ۱۳۸۸ مصادف با ۱۲ محرم سال ۱۴۳۱ هجری قمری، بار دیگر تاریخ برای کفن پوشان دشت ورامین تکرار شد و این بار، مردم دشت ورامین در دفاع از حریم ولایت فقیه و مقابله با فتنهگران، کفن بر تن کرده و در حرکتی خودجوش، به سمت بیت رهبری حرکت کردند تا اینبار طومار فتنهگران را در هم بپیچند.
حرکت مردم ورامین که جمعیتی بالغ بر ۱۵ هزار مرد و زن را شامل میشد، ساعت ۱۳ روز نهم دیماه از میدان امام حسین (ع) این شهرستان آغاز شد و مردم کفن پوش، مسیر ۵۰ کیلومتری ورامین تا بیت رهبر معظم انقلاب را با پای پیاده طی کردند تا همراه با خروش مردم سراسر ایران اسلامی، فتنهای که اصل نظام را هدف قرار داده بود را خنثی کنند.
مردم ورامین پس از طی کردن مسیر ۱۵ کیلومتری تا قرچک، شب را در مسجد جامع این شهرستان گذراندند و پس از اقامه نماز صبح ،حرکت خود را به سمت تهران آغاز کردند و پیش از ظهر روز دهم دی ماه مقابل بیت رهبری تجمع کرده و با قرائت بیانیهای، آمادگی خود را برای مقابله با فتنهگران اعلام داشتند.
حجت الاسلام سیدرضا تقوی رئیس وقت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با حضور در جمع کفنپوشان ورامینی، سلام رهبر معظم انقلاب را به حاضران در این تجمع ابلاغ کرده و بر مقابله با فتنه گران تأکید کرد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در خصوص حرکت مردم ورامین در نهم دیماه سال ۸۸ گفت: در ابتدا تصور میکردیم که با توجه به شرایط موجود، حدود هزار تا ۲ هزار نفر در این حرکت حضور پیدا کنند ولی وقتی زمان قرار فرا رسید، جمعیت عظیمی در مردم در میدان امام حسین(ع) تجمع کرده و حرکت خود را به سمت تهران آغاز کردند.
حجت الاسلام سیدمحسن محمودی افزود: در این حرکت عظیم، شاهدان عینی قیام خونین ۱۵ خرداد نیز حضور داشتند که این امر نشان از پیوند ناگسستنی نسلها در دفاع از اسلام و ولایت فقیه دارد. وی تصریح کرد: نقش مردم دشت ورامین در دفاع از ارزشهای اسلامی بیبدیل است و همه افراد وظیفه دارند تا به منظور پاسداشت این حرکت عظیم، خاطرات آن را بازگو کرده و برای آیندگان حفظ کنند.