دکتر محمد رشتیباف روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان شامل لاشههای آلوده در کشتارگاههای دام و طیور و گوشتهای آلوده و تاریخ گذشته کشف شده در مراکز عرضه بوده است.
وی بیان کرد: در این مدت همچنین تعداد هزار و ۹ پرونده تخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شده است و ۵۳ واحد متخلف صنفی و عرضه کننده فرآوردههای دامی در خراسان رضوی پلمب شدهاند.
رشتیباف با اشاره به اینکه کل بازدیدهای نظارتی بازرسان امسال تاکنون ۱۱۳ هزارو ۷۳۰ مورد در خراسان رضوی ثبت شد، ادامه داد: در پی بازرسیهای این اداره کل در استان مجموع هزار و ۸۳۸ نمونهبرداری از فرآوردههای دامی شامل گوشت مرغ، شیر و گوشت قرمز انجام شده است.
وی بیان کرد: از محل گزارش تخلفات غیربهداشتی در استان خراسان رضوی تعداد ۱۱ هزار و ۵۸۳ مورد منجر به تشکیل پرونده تخلف شد.
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان خراسان رضوی اظهار کرد: نظارت بر روند کشتار و عرضه فرآوردهای گوشتی و شیر برای مصرف مردم با جدیت انجام میشود.
استان خراسان رضوی ۱۵ میلیون راس دام دارد و سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخممرغ در این استان تولید میشود.