متینالسادات فیروزی تهیهکننده مستند گزارشی مرز خوشبختی درباره این اثر به ایرنا گفت: مرز خوشبختی در خصوص روستایی مرزی در استان سیستانوبلوچستان است که اهالی این روستا فاقد مدرسه بودند، اما توسط یک خیر مدرسهساز، مدرسه در این روستا ساخته و باعث ایجاد تحول در زندگی همه اهالی شد.
وی افزود: کودکان و نوجوانان این منطقه که تا پیش از این از تحصیل بازمانده بودند یا ناچار به ترک تحصیل میشدند، با ساخت این مدرسه کاملا زندگیشان تغییر کرد و شرایط تحصیل برای آنها فراهم شد.
مطمئن نبودم که مستند من انتخاب شود
فیروزی ادامه داد: سال گذشته که میخواستم برنامه را در جشنواره پژواک ارائه دهم و در این جشنواره شرکت کنم، زمان کمی داشتم و مشغول تهیه ویژهبرنامههای عید نوروز و تحویل سال هم بودم و به همین دلیل خیلی فرصت کم بود و مستند گزارشی را در زمان بسیار کمی آماده کردم و به جشنواره رساندم و به همین دلیل خیلی مطمئن نبودم که مستند من انتخاب شود و برنده جایزهای هم شدم.
مرز خوشبختی صدای روستای مرزنشین را منعکس میکرد
مستندساز و گزارشگر رادیو تهران بیان کرد: به هر حال با وجود فرصت و وقت کم برای تهیه این مستند، فکر میکردم موضوع، فضا و شرایط برنامه و صدای اهالی آن روستای مرزی میتواند به برنامه کمک کند. حتی زمانی که جایزه را بردم خیلی خوشحال شدم، اما دلیل اصلی خوشحالی من به خاطر این بود که این برنامه به نوعی صدای بچهها و اهالی یک روستای مرزنشین در استان محروم سیستانوبلوچستان را منعکس میکرد و تقدیر از مستند بنده در واقع نشانه شنیده شدن صدای اهالی این روستا بود که این برای من باعث افتخار است.
در دومین جشنواره پژواک شرکت خواهم کرد
برگزیده نخستین جشنواره پژواک با بیان اینکه حتما در دومین جشنواره پژواک هم شرکت خواهم کرد گفت: در برنامههای مستند، سوژه برنامه مستند نکته بسیار مهمی است. هماکنون نیز سوژهای در ذهن دارم که امیدوارم آن را به برنامهای مستند تبدیل کنم، چون در جایگاه برنامهساز رسالت، ماموریت و دغدغهای دارم که دوست دارم در راستای آن دغدغه حرکت کنم و امیدوارم موثر باشد.
تهیهکننده رادیو ایران درباره شروع فعالیتش در حوزه رسانه و رادیو میگوید: فعالیت کاری را از سال ۱۳۹۳ در رادیو جوان آغاز کردم. قبل از آن در دوره برنامهسازی باشگاه رادیویی جوان شرکت کردم و بعد از آن وارد رادیو جوان شدم و در اواخر سال ۱۳۹۳ فعالیتم را در رادیو ایران ادامه دادم. ابتدا کارم را با نویسندگی، دستیاری تهیهکننده، آیتمسازی و گزارشگری شروع کردم و در برنامههای تولیدی تهیهکننده بودم و بعد از دو سال وارد برنامههای زنده رادیویی شدم.
فیروزی ادامه میدهد: با برنامه خانه و خانواده یک هفته در میان به صورت زنده همراه شنوندگان رادیو ایران بودم و همچنان در این برنامه مشغول فعالیت هستم. علاوه بر این برنامه، یک هفته در میان نیز برنامههای ایرانشهر و پلاک هشت رادیو ایران را دارم و جمعهها با برنامه خاص باشید در قالب مستند گزارشی، افتخار همراهی با شنوندگان را دارم که در این برنامه به معرفی کارآفرینان کشورمان میپردازیم.
پژواک فرصتی برای تبدیل وضعیت استخدامی برگزیدگان
برگزیده نخستین جشنواره پژواک در پایان گفت: جشنواره مستند پژواک برای ما فرصتی را به وجود آورده که تبدیل وضعیت استخدامی خوبی برای برگزیدگان صورت بگیرد. حتی با دوستان برنده و من تماس گرفتند و روند تبدیل وضعیت استخدامی در حال انجام است که این کار تبدیل وضعیت به خوبی پیش برود.